Bayram huzur ve birliktelik günü

Ramazan Bayramının ilk günü kamu kurum kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile siyasi partilerin temsilcileri devlet erkanı ile Taş Medrese de bayramlaştı Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese’de gerçekleşti. Programa Afyonkarahisar Belediyesi ev sahipliği yaptı.BAYRAM BARIŞ GETİRSİNBayramlaşma programının açılış konuşmasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptı. Çoban, tüm Afyonkarahisarlılar’ın [&hellip]

Bayram; huzur ve birliktelik günü

Ramazan Bayramının ilk günü kamu kurum kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile siyasi partilerin temsilcileri devlet erkanı ile Taş Medrese de bayramlaştı

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese’de gerçekleşti. Programa Afyonkarahisar Belediyesi ev sahipliği yaptı.
BAYRAM BARIŞ GETİRSİN
Bayramlaşma programının açılış konuşmasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptı. Çoban, tüm Afyonkarahisarlılar’ın Ramazan Bayramını kutladı. Burhanettin Çoban, bayramın Türkiye’ye, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini diledi. Çoban; “Bayram vesilesi ile biraraya geldik. Bizlerin güvenliği için görev yapan çok değerli silahlı kuvvetler mensuplarımız var. Emniyet ve jandarma mensuplarımız var. Sağlık ve itfaiye mensuplarımız var. Velhasılı hepsi bizim güzel bir bayram geçirmemiz için seferberlik halindeler. Hepsini selamlıyor, bayramlarını kutluyorum.” dedi.
NE KADAR ŞÜKÜR EDİLSE AZ
AK Parti Milletvekili Halil Ürün verdiği bayram mesajında Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diledi. Türkiye’de ve özel olarak Afyonkarahisar’da çok güzel bir bayram yaşandığını söyleyen Ürün; “Yaşadığımız bu güzel bayram için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır diye düşünüyorum. Rabbimize sonsuz hamd olsun. İnşallah milletçe daha nice bayramları genel ifade ile gülüş çığrış yaşayabilmeyi Rabbim bizlere nasip etsin.” diye konuştu.
BAYRAM HUZURA VESİLE OLSUN
MHP Milletvekili Mehmet Parsak konuşmasına Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı. Ramazan gibi çok kıymetli bir ayın sonunda bayrama kavuşma noktasında şükür edildiğini belirten Parsak; “Rahmetle, bereketle, afla, mağfiretle tamamladığımız Ramazan ayının sonunda milletçe her zaman ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin en güzel vesilelerinden olan bayrama bizleri kavuşturan Yüce Allah’a hamd ediyorum. Bayramın anlam ve önemine uygun şekilde birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini ve bayramın neticesi itibariyle Afyon’daki hemşehrilerimizin ve saygıdeğer hazirunun huzuruna, refahına, sağlığına, afiyetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.
BİRLİK SÜREKLİ
DAİM OLSUN
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, Ramazan Bayramının herkes için aileleri ile birlikte, Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye, millete, tüm İslam Alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Türkiye ve bulunduğu coğrafyadaki sıkıntılar dikkate alındığında Ramazan Bayramının huzurlu, mutlu şekilde idrak edildiğini belirten Özkaya; “Bu coğrafyada sıkıntılar, her gün kan ve gözyaşı var. Allah’a hamd olsun ki ülkemizde her bir partiden her bir siyasi görüşten bütün dostlarla biraradayız. Mutluluk içinde sohbet ederek bayramlarımızı kutluyoruz. Bu birlik ve beraberliğin ülkemizde ve coğrafyamız da sürekli daim olmasını Yüce Mevla’dan temenni ediyorum. Bu vesile mutlu, müreffeh içinde yaşamalarını diliyor bayramlarını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
KAYGISIZ NİCE
BAYRAMLARA
CHP Milletvekili Burcu Köksal, ülke kaynaklarının adil olarak paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içerisinde olmadığı hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik ve gelecek endişesi taşınmayan bir Türkiye umudu ile herkesin Ramazan Bayramını kutladı.
AFYON’DA
OLMAK MUTLULUK
Bayramlaşma programının son mesajını Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner verdi. Bayramların ülkemizin çimentosu olduğunu söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramını kutladı. Vali Güner şöyle konuştu: “Öncelikli böyle güzel mübarek bir günde el ele, gönül gönüle herkesin bir arada olduğu kucaklaştığı bir ortamda bulunmaktan son derece mutlu olduğumu ifade ederek sözlerime başlıyorum. Afyonkarahisar gerek geçmişi, gerek tarihçesi, gerekse sahip olduğu maddi ve manevi değerler boyutuyla son derece devlete bağlı, aziz milletin değerlerini yaşatan önemli ve güzel bir ilimiz. Bu yönü ile bu çeşitliliğin gerek saygıdeğer milletvekillerimizle gerekse sosyal yapıda da yaşatıldığını ve muhafaza edildiğini görmekten son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yaklaşık 26 yıllık devlet hayatımda aziz milletimize hizmet etme sevdası ile çıktığımız yolda bugün Afyonkarahisardayız. Afyonkarahisar el ele, gönül gönüle hep birlikte aziz halkımıza hizmet ederek gelişecek, büyüyecek potansiyele sahip önemli ilimizdir. Bu yönü ile bu şehrin bir hizmetkarı olarak bu şehre hizmet etmek için gelmiş bir misafir olarak aynı zamanda aziz devletimizin ve aynı zamanda hükümetin bir temsilcisi olarak sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu bir kez daha ifade ediyorum.”
“KAPIM HERKESE AÇIK”
Vali Hakan Yusuf Güner, hangi siyasi görüşten, hangi sosyal yapıdan olursa olsun zengini ile fakiri ile garibanı ile kapısının, devlet kapısının, gönül kapısının sonuna kadar aziz Afyonlulara, Afyonkarahisarlılara açık olduğunu belirtti. Güner şunları söyeldi: “Saygıdeğer milletvekillerimiz yeni bir seçim arifesinden geçtik ve sizler bu şerefli görevleri üzerinize yemin ederek aldınız. Bu kutsal emanetin hepinize ayrı ayrı hayırlı olmasını, hayırlı işler yapılmasına vesile olmasını ve aziz milletimizin duasını almanıza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Değerli kardeşlerim yaklaşık benim burada üçüncü bayramım. Süre zaman o kadar hızlı geçiyor ki, bu anlamda aziz milletimize hizmet etme sevdası ile yola çıkmış olan değerli vekillerimizin süresi başladı ve hızla ilerliyor. Bu yönü ile devletin ve hükümetin temsilcisi olarak kapımın hiçbir ön yargıya sahip olmadan aziz milletimizin sevdası ile açık olduğunu gece gündüz her zaman için beni rahatlıkla arayabileceğinizi bunun bir rahatsızlık yaratmayacağını belirtiyorum.”
AFYON’DA OLMAK AYRICALIK
Eşi ve çocuklarıyla birlikte Afyonkarahisar’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu şehir halkının devlet sevgisinin millet değerlerinin vali nişanesinde tezahür ettiğini görmekten de son derece gururlu olduğunu kaydeden Vali Güner sözlerini şöyle sürdürdü: “Afyonkarahisar halkına müteşekkir olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bizler rutin dışında bir yönetim anlayışını sergileyen bir yaklaşımla devlet ve millet hizmetine yaklaşıyoruz. Bu yönü ile rutin dışına çıkabilen projeleri, seri karar verebilen, hayırlardan çok evetlerin sevdasını güden ve bu anlamda tembelliği, ataleti değil, aziz millete hizmet etmeyi ve Afyon sevdalısı olmanın Afyon’a, Afyonlu olmaktan daha ziyade, Afyon’a hizmet etmekle tecelli edeceğini izhar eden bir anlayışın temsilcisiyiz. Biz bu anlayışı bütün gittiğimiz yerlerde 26 yıldır taşıyoruz. İyi bayramlar diliyorum.”
PROGRAMA KATILIM YOĞUNDU
Bayramlaşma törenine; Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Burcu Köksal, Mehmet Parsak, İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin il başkanları, işadamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme