Bayraktar ve pek çok önemli isim geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Turizm Ekonomi Bilimsel Araştırma ve Tanıtma Merkezi’nin Korel Termal Otel’deki toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Turizm Ekonomi Bilimsel Araştırma ve Tanıtma Merkezi’nin Korel Termal Otel’de düzenlediği Deprem Güvenliği ve Kentsel Dönüşüm Yasal Düzenleme Çalışmaları konulu seminer programına katılacak. Bayraktar, bu seminerin açış konuşmalarından [&hellip]

Bayraktar ve pek çok önemli isim geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Turizm Ekonomi Bilimsel Araştırma ve Tanıtma Merkezi’nin Korel Termal Otel’deki toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Turizm Ekonomi Bilimsel Araştırma ve Tanıtma Merkezi’nin Korel Termal Otel’de düzenlediği Deprem Güvenliği ve Kentsel Dönüşüm Yasal Düzenleme Çalışmaları konulu seminer programına katılacak. Bayraktar, bu seminerin açış konuşmalarından birini yapacak. 16 Ocak’a kadar sürecek seminere, Bayraktar’ın yanı sıra pek çok önemli isim de katılacak. Seminere katılacak isimler şöyle: TEBİAT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yörük, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İNTES Başkanı Mehmet Şükrü Koçoğlu, İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Sinan Mert Şener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata, Çevre ve Şehircilik Bak. Mekânsal Planlama Gen. Müd. Yrd. Dr. Haluk Bilgin, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr Haluk Eyidoğan, MHP Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, TBMM İmar Komisyonu Başkanı İdris Güllüce, İNTES Başkanvekili Mustafa Demir, Yapı Denetim Kuruluşları Derneği Başkanı Nevzat Demirsoy, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Levent Tüzün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, SPK Başkanı Prof. Dr. A. Vedat Akgiray, Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, GYODER Başkanı Işık Gökkaya, VARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökçen. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme