• Haberler
  • Genel
  • “Bayrağı yükseklere taşıdık, Afyonkarahisar’a teşekkürler”

“Bayrağı yükseklere taşıdık, Afyonkarahisar’a teşekkürler”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin başarı kazandığını belirterek, tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür etti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Afyonkarahisar ve Türkiye7de önemli bir başarı kazandığını belirtti. Eroğlu, “İş başına geldiğimiz 2002 yılı sonundan bu yana hep milletimizin hizmetkarı olduk. Milletimize hizmet [&hellip]

"Bayrağı yükseklere taşıdık, Afyonkarahisar'a teşekkürler"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin başarı kazandığını belirterek, tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Afyonkarahisar ve Türkiye7de önemli bir başarı kazandığını belirtti. Eroğlu, “İş başına geldiğimiz 2002 yılı sonundan bu yana hep milletimizin hizmetkarı olduk. Milletimize hizmet götürmenin mücadelesi içinde bulunduk. Devraldığımız bu ülkeyi daha ilerilere taşımak ve hak ettiği itibarı görmesini sağlamak için çok çalıştık. Allaha şükür ki devraldığımız bu bayrağı daha da yükseklere çıkardık. Ancak bu bizim için yeterli değil. Bu büyük Türk milleti çok daha iyilerine layık. Bundan sonra canla başla, gecemizi gündüzümüze katarak bu millet için çalışmaya devam edeceğiz. Bizimle 21’inci yüzyıl Türkiye’nin asrı olacak” diye konuştu.
“77 MİLYONUN HÜKÜMETİYİZ”
Tüm Türkiye’nin hükümeti olduklarını söyleyen Eroğlu, “Bu seçimleri bütün Türkiye kazanmıştır. Sağduyunun, birliğin, kardeşliğin kazandığı bu seçimde bize oy veren vermeyen herkes kazandı. Biz 77 milyonun hükümeti olmaya, herkes için çalışmaya devam edeceğiz. 77 milyon vatandaşımızla kardeşiz, hep birlikte Türkiye’yiz. Bu ayrımları yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. 77 milyon bilsin ki bugün Türkiye kazandı” ifadelerini kullandı.
“SEÇİMİ AFYON KAZANDI”
Afyonkarahisar’da hemşehrilerinin AK Parti’ye gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarını sunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu şöyle devam etti:
“Aylardır Afyonkarahisar’ın ilçe ve beldelerinde halkımızla bir araya geldik. Halkımıza yaptığımız hizmetleri, yeni Türkiye’yi ve daha yapacak çok işimiz olduğunu anlattık. Analarımızın, babalarımızın, ninelerimizin hayır dualarını aldık. Seçim neticesi açıklanınca gördük ki sevgili hemşehrilerimizin teveccühüne nail olmuşuz. Bütün Afyonkarahisarlılara şükranlarımı iletiyorum. Bu seçimleri Afyonkarahisar’ın bütünü kazanmıştır.”
BASIN MENSUPLARINA DA TEŞEKKÜR
Bakan Veysel Eroğlu, “Afyonkarahisar’a daha fazla hizmet etmek için bundan sonra ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar’ımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Bu seçim süreci boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen annelerime, ninelerime, dedelerime gençlerimize, hanım kardeşlerimize, beyefendilere teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarına kendini adamış teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine ve seçim süreci boyunca bizleri takip eden cefakar basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Zaferimiz kutlu olsun. Durmak yok Afyonkarahisar’da hizmete devam” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme