Bayrağı Eroğlu teslim etti

Kocatepe'den başlayarak İzmir'de son bulacak olan Zafer Haftası Büyük Taarruz Bisiklet Turu'na katılan bisikletçilere bayrağı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu teslim etti   Afyonkarahisar'da yapılan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Zafer Haftası Büyük Taarruz Bisiklet Turu'nda Türkiye'nin dört bir yanında katılımcılar yer alıyor. 9 Eylül'de İzmir'de yapılacak [&hellip]

Kocatepe’den başlayarak İzmir’de son bulacak olan Zafer Haftası Büyük Taarruz Bisiklet Turu’na katılan bisikletçilere bayrağı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu teslim etti

Afyonkarahisar’da yapılan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Zafer Haftası Büyük Taarruz Bisiklet Turu”nda Türkiye’nin dört bir yanında katılımcılar yer alıyor. 9 Eylül’de İzmir’de yapılacak olan törenle tamamlanacak olan turun ilk ayağı olan Kocatepe’de bayrak teslim töreni yapıldı. Törende bisikletçilere bayrağı teslim eden Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bisikletçilerin kazasız bir şekilde İzmir’e ulaşması temennisinde bulundu. Bayrağı teslim alan ve İzmir’e doğru yola çıkan bisikletçiler 9 Eylül’de Eroğlu’ndan aldıkları bayrağı İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a teslim edecek.

“TURDA AFYONLU BİSİKLETÇİ
OLMAMASI ÜZÜCÜ”
Bisikletçilere Çay ve Ötesi isimli işletme tarafından ikramlarda bulunuldu. Çay ve Ötesi Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Karapınar, “Misafirlerimizi ağırlamak bizim görevimizdir. Bize bu vatanı hayatları ile ödeyen şehitlerimiz için çıktığınız bu yolda sizlerin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.
Her yıl düzenlenen etkinlikte Kocatepe’den alınan bayrak 9 Eylül’de İzmir Valisine temsil ediliyor. Bayrağı teslim edecek olan Bisikletçilerden Osman Kutlu, “Çıktığımız bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ederim. Fakat bu turda bu güne kadar hiç bir Afyonlu bisikletçinin olmaması üzücü. Biz istiyoruz ki hiç olmazsa Afyon sınırları içinde yer alan turlarda onları görmek istiyoruz. Mustafa Türk’e ilgisi için bir şans onunla ve Kürşat bey ile olmak tüm arkadaşlarımızı mutlu etti. Büyük Taarruz Bisiklet Turunun kazasız bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz.” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme