Bayrağa saygısızlık – Kocatepe Gazetesi

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk tarihinin altın sayfalarından birisi olan Büyük Taarruz’u yönettiği Kocatepe’deki şanlı Türk Bayrağı yırtıldı.Afyonkarahisar’ın simgelerinden, Türk Milleti’nin önemli değerlerinden birisi olan 1874 rakımlı Kocatepe, bu mevsimde bile kar-kış demeden zirveye ulaşan ziyaretçilerini ağırlıyor. Şehitlerimize ve ülkenin kuruluşunda kanlarıyla, terleriyle emek veren ecdadımıza saygı amacıyla Kocatepe zirvesine ulaşan ziyaretçileri zirvede [&hellip]

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk tarihinin altın sayfalarından birisi olan Büyük Taarruz’u yönettiği Kocatepe’deki şanlı Türk Bayrağı yırtıldı.
Afyonkarahisar’ın simgelerinden, Türk Milleti’nin önemli değerlerinden birisi olan 1874 rakımlı Kocatepe, bu mevsimde bile kar-kış demeden zirveye ulaşan ziyaretçilerini ağırlıyor. Şehitlerimize ve ülkenin kuruluşunda kanlarıyla, terleriyle emek veren ecdadımıza saygı amacıyla Kocatepe zirvesine ulaşan ziyaretçileri zirvede tatsız bir sürpriz karşılıyor. Çetin kış şartları nedeniyle yırtılan şanlı Türk Bayrağı’nı gören hemşehrilerimiz, “Buranın sorumlusu kim?” diye soruyorlar. Vatandaşlar, “Kış da olsa, kar da olsa, bu ülke için canını verenlerin aziz hatırasına sahip çıkılmalı. Şanlı Türk Bayrağı, hele ki Kocatepe’de bu saygısızlığı hak etmiyor” diyerek duruma tepki gösteriyorlar.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme