Baykara: UMUD kapandı, yeni dernek kuruldu

Afyonkarahisar Umud Bağımlıklarla Mücadele Derneği (UMUD) İl Temsilciği kapandı.SORUN ARTARAK DEVAM EDİYORUMUD eski İl Temsilcisi Kemal Baykara konu hakkında açıklama yaptı. Baykara, 'Bildiğiniz gibi yıllardır bağımlılıklarla mücadele eden bir derneğin Afyonkarahisar il temsilciliğini yapıyordum. Ekonomik şartlar sebebi ile derneğimiz kapanmıştır. Benim de il temsilciliği görevim sona ermiştir. Ülkemizde ve ilimizde maalesef bağımlılık sorunu artarak devam [&hellip]

Afyonkarahisar Umud Bağımlıklarla Mücadele Derneği (UMUD) İl Temsilciği kapandı.
SORUN ARTARAK DEVAM EDİYOR
UMUD eski İl Temsilcisi Kemal Baykara konu hakkında açıklama yaptı. Baykara, “Bildiğiniz gibi yıllardır bağımlılıklarla mücadele eden bir derneğin Afyonkarahisar il temsilciliğini yapıyordum. Ekonomik şartlar sebebi ile derneğimiz kapanmıştır. Benim de il temsilciliği görevim sona ermiştir. Ülkemizde ve ilimizde maalesef bağımlılık sorunu artarak devam etmektedir.” dedi.
KONULAR UZMANLARLA DEĞERLENDİRİLECEK
“Bizler de Afyonkarahisar’da sorumlu bireyler olarak dostlarımızla birlikte derneğimizi ilimizde kurduk” diyen Baykara şöyle konuştu: “Gerekli yasal izinlerimizi aldık Daha önce sadece madde bağımlılığı ile mücadelemizi sürdürüyorduk. Günümüzde artık teknolojinin gelişmesi ve kolay ulaşılabilir olması bağımlılıkları çeşitlendirmiştir. Sanal bağımlılık, internet üzerinden aileleri ve çocukları bekleyen tehlikeler, siber suçlar, siber tacizler ve sanal kumar gibi konuları da uzman arkadaşlarımızla birlikte değerlendireceğiz. Bu aşamada üye kayıtlarımızı yaparak en kısa zamanda yönetim kurulumuzu oluşturacağız. Şehrimizde mücadelemize katkı sunabilecek vatandaşlarımızı üye olmaya davet ediyoruz.”
BAŞKAN KEMAL BAYKARA
Özellikle kamu görevlilerinden mücadelelerinde anlayış ve destek beklediklerini vurgulayan Baykara sözlerine şöyle devam etti:
“Mücadelemizde katkı sunabilecek sivil toplum kuruluşlarını birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Bizlere her aşamada destek olan Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve personeline de teşekkür ederiz.”
Yeni derneğin ismi henüz açıklanmazken geçici olarak Kemal Baykara’nın Yönetim Kurulu Başkanlığında; Melih Yurter, Celalettin Gürel, Dr. Lütfi Akgün, Kadir Altınkaya, Eren Gökyer ve Fatma Işık kurucu yönetim kurulu olarak açıklandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme