• Haberler
  • Genel
  • Baykara: İftira ve karalama kampanyası yapıyorlar

Baykara: İftira ve karalama kampanyası yapıyorlar

MHP Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1. sıra adayı Halil ibrahim Baykara, MHP hakkında asılsız iddiaların kamuoyuna lanse edildiğini belirtti. Baykara MHP’nin seçimleri kazanması halinde YÜNTAŞ personelinin işten çıkarılacağı ve Yarım Elma Derneği’nin kapatılarak çalışınlarının da işten çıkarılacağı söylemlerinin iftira ve karalama kampanyası olduğunu söyledi “ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM”Son günlerde yardıma muhtaç, gelir düzeyi düşük Afyonkarahisarlı vatandaşlar ile [&hellip]

Baykara: İftira ve karalama kampanyası yapıyorlar

MHP Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1. sıra adayı Halil ibrahim Baykara, MHP hakkında asılsız iddiaların kamuoyuna lanse edildiğini belirtti. Baykara MHP’nin seçimleri kazanması halinde YÜNTAŞ personelinin işten çıkarılacağı ve Yarım Elma Derneği’nin kapatılarak çalışınlarının da işten çıkarılacağı söylemlerinin iftira ve karalama kampanyası olduğunu söyledi

“ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM”
Son günlerde yardıma muhtaç, gelir düzeyi düşük Afyonkarahisarlı vatandaşlar ile Belediye ve Yüntaş çalışanlarının kendisini bizzat veya telefonla arayarak bazı kaygılarını bildirdiklerini kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1. sıra adayı Halil İbrahim Baykara, “Seçim çalışmaları sırasında AKP’li kişilerce ‘MHP belediyeyi kazanırsa Yarım Elma Derneğinin kapatılacağını, yardıma muhtaç hemşehrilerimizin bu yardımlardan mahrum olacaklarını, Belediye ve YÜNTAŞ çalışanlarının işten çıkarılacaklarını’ söylemelerinden dolayı vatandaşlarımız kaygılarını bildirmektedirler. Bu serzenişlerini duymakta ve üzülmekteyim” dedi.
“KAPATMAK SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ”
Yarım Elma Derneği 2005 yılında sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak Afyonkarahisarlı hayırsever işadamları tarafından kurulmuş bir yardım derneği olduğunun önemle altını çizem Baykara, “Afyonkarahisar Belediyesi burada sadece üyelerden bir tanesidir. Yarım Elma Derneği politik kaygıları olmadan sadece hayırsever ve yardıma muhtaçlar arasında köprü vazifesi görmektedir. Şunu net ve kesin olarak duyuruyorum ki, nasip olur da Afyonkarahisar Belediyesi MHP’li kişilerce yönetilecek olursa bu ve buna benzer derneklerin kapatılmasını bırakın, bu derneklerin daha etkin, daha faydalı ve amacına uygun olarak çalışmalarına yardımcı olunacaktır. Bütün politik kaygılardan uzak yüce dinimizin emrettiği şekilde, alan el veren eli görmeden, hiç kimse teşhir edilmeden faaliyetlerini devam ettireceklerdir” ifadelerini kullandı.
“HİÇ KİMSEYE ÖN YARGILI DEĞİLİZ, EMEKÇİLER KARDEŞİMİZ”
Baykara açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Aynı şekilde görevini layığı ile yapan bütün Belediye ve YÜNTAŞ çalışanlarına hiçbir önyargımızın olmadığını, hiç kimseyi zor durumda bırakmayacağımızı, emek ve emekçiye saygımızın olduğunu, onları ancak ve ancak kardeş olarak gördüğümüzü önemle ifade etmek isterim. Bizler iftira ile, karalama ile, hor görme ile, küçük görme ile bir yere varılamayacağını, bu şekilde kazanılan her türlü başarının değersiz ve ahlaksızca olduğunu bilenlerdeniz. Eğer Afyonkarahisar ve Afyonkarahisarlı’ya daha iyi hizmet edemeyeceksek Cenab-ı Allah bizlere Belediye Başkanlığını nasip etmesin” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme