• Haberler
  • Genel
  • Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ilimize geliyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ilimize geliyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bugün Afyonkarahisar'a gelecek. Demir’in programı, oldukça yoğun Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bugün ilimizde bir dizi ziyarette bulunacak. Afyonkarahisar’daki ziyaretlerine Afyonkarahisar Valiliği ile başlayacak olan Bakan Demir, Valilik’in ardından Kadastro Müdürlüğü’nü, Tapu Müdürlüğü’nü ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Öğleden sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda temaslarda bulunacak olan [&hellip]

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ilimize geliyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bugün Afyonkarahisar’a gelecek. Demir’in programı, oldukça yoğun

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bugün ilimizde bir dizi ziyarette bulunacak. Afyonkarahisar’daki ziyaretlerine Afyonkarahisar Valiliği ile başlayacak olan Bakan Demir, Valilik’in ardından Kadastro Müdürlüğü’nü, Tapu Müdürlüğü’nü ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Öğleden sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda temaslarda bulunacak olan Bakan Demir, AK Parti’deki programından sonra Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nü ziyaret edecek, Mimarlar ve Mühendisler Odası yetkilileri ile de toplantı yapacak.
Bakan Demir, akşam da Büyük Zafer Haftası törenlerine katkı sağlayan kurum ve kişilere Kocatepe Üniversitesi tarafından verilecek yemeğe katılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme