• Haberler
  • Genel
  • Bayatspor U-14’lere hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bayatspor U-14’lere hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Birinci amatör Küme ekiplerinden Bayatspor’da U-14 Ligi hazırlıkları devam ediyor Bayat İlçesi’nin spor kulübü olan Bayatspor, Birinci Amatör Küme’de yoluna devam ediyor. Aynı zamanda da ilçe gençliğinin spor yapması için çalışmalarını sürdüren Bayatspor, alt yaş gruplarında da liglere katılmaya özen gösteriyor. Bayatspor’un U-14 takımı da ilerleyen günlerde başlayacak U-14 Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanıyor.Çalışmalar hız kazandıBayatspor [&hellip]

Bayatspor U-14'lere hazırlanıyor

Birinci amatör Küme ekiplerinden Bayatspor’da U-14 Ligi hazırlıkları devam ediyor

Bayat İlçesi’nin spor kulübü olan Bayatspor, Birinci Amatör Küme’de yoluna devam ediyor. Aynı zamanda da ilçe gençliğinin spor yapması için çalışmalarını sürdüren Bayatspor, alt yaş gruplarında da liglere katılmaya özen gösteriyor. Bayatspor’un U-14 takımı da ilerleyen günlerde başlayacak U-14 Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanıyor.
Çalışmalar hız kazandı
Bayatspor U-14 futbol takımı fikstür çekimi ile birlikte antrenmanlarına hız verdi. U-14 ligi B grubunda yer alan Bayatspor haftada üç antrenman yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Bayatspor Kulüp Başkanı Mustafa Üçer de yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak takımımızın alt yapısını oluşturacak olan gençlere gerekli önemi göstererek onların lig tecrübesi kazanmaları için U-14 liğine katıldık. U-13 Ligi’ne de katılarak daha geniş bir alt yapıya sahip olmak istiyoruz. Bu yolda Bayat idarecilerinin bizlere destek olmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme