“Bayat için tek çare MHP”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Bayat ilçesi’ni ziyaret etti. Yılmaz Bayat ilçesi'nin sorunlarının çözümü için tek çarenin MHP olduğunu söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesine düzenlediği ziyaret sırasında ilk olarak ilçe teşkilatı ve daha sonrasında Bayatlı vatandaşlarla bir araya geldi.“BAYATLILAR ZOR DURUMDA BIRAKILDI”İlçelere ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla sık [&hellip]

"Bayat için tek çare MHP"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Bayat ilçesi’ni ziyaret etti. Yılmaz Bayat ilçesi’nin sorunlarının çözümü için tek çarenin MHP olduğunu söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesine düzenlediği ziyaret sırasında ilk olarak ilçe teşkilatı ve daha sonrasında Bayatlı vatandaşlarla bir araya geldi.
“BAYATLILAR ZOR DURUMDA BIRAKILDI”
İlçelere ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla sık sık bir araya gelen
Ziyaret sırasında konuşma yapan Milletvekili Yılmaz, “Bayat’tan askerlik Şubesi gitti. Adliye gitti ve şuan ki durum içerisine bakılacak olursa Bayat’lı halkımız ne yazık ki zor durumda bırakılmış. Çünkü asfalt parke çalışması dahi yapılmayan Bayat’ta vatandaşlarımız maalesef toz, toprak içerisindeler. Dükkanların kapısı, evlerin penceresi açılamaz hale gelmiş. Bayat’lı halkımız bunun hesabını sandıkta sormaya kararlılar. AKP’nin yerel yönetim anlayışından bıkan Bayatlıların hepsi bir araya gelmiş ve söz konusu Bayat ise artık tek çare MHP diyor. Tüm Bayatlılar yiğit sözüne itibar edecekler ve değerli kardeşimiz Hamza Yiğit’e gereken destek vereceklerdir” dedi.
“TÜRKİYE BORÇLULAR ÜLKESİ HALİNE GELDİ”
İlçe ziyaretin ardından daha sonra ilçeye bağlı Derbent köyüne geçen Milletvekili Yılmaz, burada vatandaşlara bir araya geldi.
Derbent köyünde ayrı ayrı üç kahvehane ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Yılmaz, “Türkiye gerçekten çok zor bir süreçten geçiyor. Türkiye gerçek anlamda borçlular ülkesi haline geldi. Gelinen noktada üreticimiz, besicimiz, banka-tarım kredi kooperatifi, faiz-haciz hatta tefeci kıskacında inim inim inlemektedir. Konu önemlidir ve acil çözüm beklemektedir. Hayvancılık bugün Afyonkarahisar’da bitme noktasına gelmiştir. Hayvancılıkla, besicilikle ve süt üreticiliğiyle uğraşan vatandaşlarımız ciddi sıkıntı içerisindeler. Bizler gerek mecliste gerek basında bu konuyu dile getiriyoruz ve çözüm bulunan kadarda dile getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme