Bayat ekmekler israf edilmedi – Kocatepe Gazetesi

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'nda bir proje daha başarıyla hayata geçirildi. Öğretmen Yeliz Kesgin tarafından hazırlanan 'Bayat Ekmekten Taze Tatlar' çerçevesinde öğrenci velileri hünerlerini sergiledi.ALINTERİ VEBEREKETOkul Müdürü Fiden Memiş, 'Alın teri paylaşma ve bereketin sembolü olarak bilinen ekmek her ne kadar nimet olarak adlandırılsada ülkemizde en önemli israf kaynaklarından biri olarak yerini almaktadır. Okulumuzda bu amaçla [&hellip]

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nda bir proje daha başarıyla hayata geçirildi. Öğretmen Yeliz Kesgin tarafından hazırlanan “Bayat Ekmekten Taze Tatlar” çerçevesinde öğrenci velileri hünerlerini sergiledi.
ALINTERİ VE
BEREKET
Okul Müdürü Fiden Memiş, “Alın teri paylaşma ve bereketin sembolü olarak bilinen ekmek her ne kadar nimet olarak adlandırılsada ülkemizde en önemli israf kaynaklarından biri olarak yerini almaktadır. Okulumuzda bu amaçla farkındalık oluşturmak ekmek israfını azaltmak ekmeği yeniden değerlendirerek farklı sunumlarla tüketilir hale getirmek için okulumuz öğretmeni Yeliz Kesgin tarafından başlatılan bir proje ile velilerimizle biraraya geldik” dedi.
ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ
Memiş, şöyle devam etti:
“Proje kapsamında velilerimiz bayat ekmeklerle yaptıkları yiyecekleri jüri karşında sunum yaptılar. Yarışmada birinci olan ve katılan tüm velilere ödüllerini takdim ettik. Yarışma sonunda hazırlanan tüm yiyecekler okul velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte samimi bir ortam içerisinde yenildi.”

Bakmadan Geçme