Bayanlardan yardım için güç birliği

Kimse Yok Mu Yardımlaşma Derneği bayan gönüllü üyeleri ile Bahar Diyalog ve Dayanışma Derneği üyesi bayanlar çalışmalarında işbirliği yapabilmek için görüş alış verişinde bulundu Afyonkarahisar’da bayanların yardım çalışmalarında bulunmalarını organize etmek amacıyla kurulan iki derneğin üyeleri birlikte ne gibi çalışmalar yapılabileceğine yönelik fikir alışverişinde bulundular. Kimse Yok Mu Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayfer Kocaaslan 'Yapılan [&hellip]

Bayanlardan yardım için güç birliği

Kimse Yok Mu Yardımlaşma Derneği bayan gönüllü üyeleri ile Bahar Diyalog ve Dayanışma Derneği üyesi bayanlar çalışmalarında işbirliği yapabilmek için görüş alış verişinde bulundu

Afyonkarahisar’da bayanların yardım çalışmalarında bulunmalarını organize etmek amacıyla kurulan iki derneğin üyeleri birlikte ne gibi çalışmalar yapılabileceğine yönelik fikir alışverişinde bulundular. Kimse Yok Mu Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayfer Kocaaslan “Yapılan çalışmalar çerçevesinde yolumuz aynı, sadece çizgimiz farklı” derken, Bahar Diyalog ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Çarkgil de birlikte daha güzel çalışmalara imza atılabileceğini dile getirdi.
ÇARKGİL; “1 YILDIR FAALİYETTEYİZ
Bahar Diyalog ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Çarkgil; yaklaşık olarak 1 senedir dernekle ilgili çalışmalar yürüttüklerini açıklarken, 11 kişilik yardımsever bayanlarla böyle güzel bir yolda beraber yürüdükleri için memnuniyetini dile getirdi. Genellikle özel günlerde yaptıkları seminerlerle bayanlarla bir araya gelip, kimsesiz çocuklara yardımlarda bulunduklarını, mübarek Ramazan ayında yemek verildiğini belirtti.
İSTANBUL GEZİSİ DÜZENLENECEK
Bahar Diyalog ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen seminerlerle ilgili detayları Dernek Başkanı Canan Çarkgil; 31 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında, tarihçi Talha Uğurluer önderliğinde İstanbul gezisi düzenleyeceklerini söyledi. Katılmak isteyen bayanların dernekten bilgi almalarının mümkün olduğunu belirten Çarkgil Afyonkarahisarlı bayanları geziye katılmaya davet etti. Kimse Yok mu Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayfer Kocaaslan ise “Her Paylaşım İnsana Güzel Bir Şey Katar. Dernekler için yapılan çalışmalar yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatmak, çıkış yolu arayanlara aracı olmaktır. İnsanların birbirleriyle olan iyilik üzerine paylaşımlarının olduğu her iş bizi Rabbimize yakınlaştırır. Bahar Diyalog ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Çarkgil hanımefendi başta olmak üzere, derneğin gönüllüleri güleryüzlü, hoş sohbetli ve misafirperver bayanlarına gösterdikleri samimiyet için ve bizi unutulmayacak kadar güzel ağırladıkları için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme