• Haberler
  • Genel
  • Bayan Yılmaz, Afyon'un tarihi mekanlarını inceledi

Bayan Yılmaz, Afyon'un tarihi mekanlarını inceledi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın eşi Tülay Yılmaz, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu'nun davetlisi olarak Afyonkarahisar'a geldi Ziyarete Bakan Yılmaz'ın Özel Kalem Müdürü Ayşegül Demir ile katılan Bayan Yılmaz'a ve beraberlerindeki heyete Esma Balkanlıoğlu öncelikli olarak kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi.Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesini ziyaret eden heyet, burada Müze Müdürü Mevlüt Üyümez’den müze hakkında [&hellip]

Bayan Yılmaz, Afyon’un tarihi mekanlarını inceledi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın eşi Tülay Yılmaz, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun davetlisi olarak Afyonkarahisar’a geldi

Ziyarete Bakan Yılmaz’ın Özel Kalem Müdürü Ayşegül Demir ile katılan Bayan Yılmaz’a ve beraberlerindeki heyete Esma Balkanlıoğlu öncelikli olarak kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi.
Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesini ziyaret eden heyet, burada Müze Müdürü Mevlüt Üyümez’den müze hakkında bilgiler aldı.
Bayan Balkanlıoğlu’na sıcak karşılamadan ve Anadolu’nun güzel kenti Afyonkarahisar’da gerçekleştirmiş oldukları gezide kendilerine eşlik ettiklerinden dolayı teşekkür eden Bayan Yılmaz, “Afyonkarahisar’da ilk olarak termal tesislere gittim ve çok beğendim. Tarih ve termal turizmi ile bir çok güzelliği bünyesinde barındıran bu kente bulunmak beni çok mutlu etti.” dedi.
Konuklarının ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Bayan Balkanlıoğlu, “Güzel kentimiz Afyonkarahisar’ı değerli konuklarımızla birlikte gezmek benim içinde çok güzeldi” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme