• Haberler
  • Genel
  • Bayan Gülmez’den örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Bayan Gülmez’den örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in eşi Hülya Gülmez, örnek bir davranışa imza attı Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez'in eşi Hülya Gülmez 'Dünya 8 Mart Kadınlar Günü' nedeniyle huzurevinde kalan kadınlar ile şehit eşlerini Orduevi'nde ağırladı. Hülya Gülmez tarafından organize edilen programa Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, İl Jandarma [&hellip]

Bayan Gülmez'den örnek davranış

Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in eşi Hülya Gülmez, örnek bir davranışa imza attı

Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in eşi Hülya Gülmez “Dünya 8 Mart Kadınlar Günü” nedeniyle huzurevinde kalan kadınlar ile şehit eşlerini Orduevi’nde ağırladı. Hülya Gülmez tarafından organize edilen programa Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu’nun Eşi Koncagül Topçu ile Garnizon Komutanlığı’nda görevli personel eşleri katıldılar. Misafirlerini Balkanlıoğlu ve komutan eşleri ile birlikte kapıda, karanfiller ile karşılayan Gülmez; “Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan değerli eşleri ile saygıdeğer büyüklerimizi burada ağırlıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Gelen konuklar ile tek tek ilgilenen Balkanlıoğlu; “Şehit eşleri de yaşlılarımız da bizlerin en değerli varlıklarıdır. Burada onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bayan Gülmez’e de böyle bir organizasyon ile bizleri bir araya getirmiş oldukları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme