• Haberler
  • Genel
  • Bayan Balkanlıoğlu’ndan örnek ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bayan Balkanlıoğlu’ndan örnek ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu 𔄠 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle çocukları ile birlikte yaşayan dört bayanı evlerinde ziyaret etti Bayan Balkanlıoğlu'na ziyaretleri sırasında İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma [&hellip]

Bayan Balkanlıoğlu'ndan örnek ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle çocukları ile birlikte yaşayan dört bayanı evlerinde ziyaret etti

Bayan Balkanlıoğlu’na ziyaretleri sırasında İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli eşlik ettiler.
Bayan Balkanlıoğlu, ilk ziyaretini Kanlıca Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuk annesi Y.K’ye yaptı. Daha sonra sırası ile Eşrefpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk annesi N.Y’ye ve 4 çocuk annesi Ş.F’yi ziyaret etti. Bayan Balkanlıoğlu son olarak Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden 1 çocuk annesi E.D’yi evinde ziyaret etti.
Ziyaretler sırasında annelere çiçek takdim edip anneler ile çocuklarının istek ve taleplerini dinleyen Bayan Balkanlıoğlu, “Hanımefendilerin şahsında tüm Afyonkarahisarlı bayanlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyorum. Tüm bayanlarımıza aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Böyle özel bir günün arifesinde annelerimizi ziyaret edip onların taleplerini dinlemek istedik. Bana eşlik ettikleri için Bayan Gülmez ve Bayan Çoban Hanımefendilere de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme