• Haberler
  • Genel
  • Bayan Balkanlıoğlu yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Bayan Balkanlıoğlu yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, 󈬂-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle yaşlıları evlerinde ziyaret etti Bayan Balkanlıoğlu’na ziyareti sırasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve Vakıf personeli eşlik etti. Gün içerisinde ilk ziyaret Ataköy Mahallesi’nde ikamet eden 4 çocuklu Hatice Süngü7ye gerçekleştirildi. Bayan [&hellip]

Bayan Balkanlıoğlu yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Bayan Balkanlıoğlu’na ziyareti sırasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve Vakıf personeli eşlik etti.
Gün içerisinde ilk ziyaret Ataköy Mahallesi’nde ikamet eden 4 çocuklu Hatice Süngü7ye gerçekleştirildi. Bayan Balkanlıoğlu’nun kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Süngü “Ayaklarınıza sağlık yavrularım. Kapım sizlere her zaman açıktır. Beni çok mutlu ettiniz, inşallah sizlerde mutlu olun” dedi.
Bayan Balkanlıoğlu ve beraberindekiler daha sonra aynı mahallede ikamet eden 83 Yaşındaki Zehra Tel’i evinde ziyaret etti.
Son olarak Sultan ve Mustafa Topaktaş çiftini evlerinde ziyaret ederek yaşlıların istek ve taleplerini dinleyen Bayan Balkanlıoğlu, “Yaşlılarımızı sadece belli gün ve haftalarda hatırlamak yeterli değil. Onlarla ilgilenmek için mutlaka bir akrabalık bağımızın olması gerekmiyor. Çevremizdeki, mahallemizdeki yaşlılarımızı ziyaret edelim. Mübarek ellerinden öpelim, hal ve hatırlarını soralım. Kimsesiz, tek başına kalan yaşlılarımıza, ayıracağınız bir sohbet zamanı onları çok mutlu edecektir. Yaşlılara saygı boynumuzun borcudur. Bütün yaşlılarımızın bu özel haftalarını kutluyorum. Hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler diliyor ve ellerinden saygı ile öpüyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme