• Haberler
  • Genel
  • Bayan Balkanlıoğlu Huzurevi sakinlerini ağırladı

Bayan Balkanlıoğlu Huzurevi sakinlerini ağırladı

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinlerini Vali Konağı'nda ağırladı Huzur evi sakinlerinin yapmış olduğu ziyarete, Afyonkarahisar Belediye Başkanı eşi Emine Çoban'ın yanısıra Dr. Gülin Yazıoğlu da katıldı. Ziyaretçiler, ko-nağa giriş esnasında Bayan Balkanlıoğlu'na çiçek takdim ettiler.Misafirlerini kapıda karşılayan Bayan Balkanlıoğlu, yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, gelen konuklarıyla tek tek ilgilendi. Ziyaret sırasında Bayan [&hellip]

Bayan Balkanlıoğlu Huzurevi sakinlerini ağırladı

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinlerini Vali Konağı’nda ağırladı

Huzur evi sakinlerinin yapmış olduğu ziyarete, Afyonkarahisar Belediye Başkanı eşi Emine Çoban’ın yanısıra Dr. Gülin Yazıoğlu da katıldı. Ziyaretçiler, ko-nağa giriş esnasında Bayan Balkanlıoğlu’na çiçek takdim ettiler.
Misafirlerini kapıda karşılayan Bayan Balkanlıoğlu, yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, gelen konuklarıyla tek tek ilgilendi. Ziyaret sırasında Bayan Balkanlıoğlu, misafirlerine Afyonkarahisar türkülerini dinletti. Bu ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu belirten Bayan Balkanlıoğlu, “Siz değerli büyüklerimizi burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Huzurevi sakinleri de kendilerini ağırlayan Bayan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek hazırlamış oldukları hediyelerini takdim ettiler ve ziyaretlerini tamamladılar.

Bakmadan Geçme