'Batsak da Ramazan'da zam yapmayız'

Kurtuluş Caddesi'nde hizmet veren Canacan Süt Ürünleri, süte zam gelmesine rağmen Ramazan ayında süt ürünlerine zam yapmama kararı aldı Kurtuluş Caddesi'nde bulunan Canacan Süt Ürünleri, Ramazan ayı dolayısıyla örnek bir tavır sergiliyor. İşletme, Ramazan ayı boyunca süt ürünlerine zam yapmayacağını duyurdu. SOFRALARA KATKIMIZ OLSUNİşletmeci Yılmaz Arslantürk, Ramazan ayında vatandaşlara cüzi de olsa bir katkı sağlamak [&hellip]

“Batsak da Ramazan’da zam yapmayız”

Kurtuluş Caddesi’nde hizmet veren Canacan Süt Ürünleri, süte zam gelmesine rağmen Ramazan ayında süt ürünlerine zam yapmama kararı aldı

Kurtuluş Caddesi’nde bulunan Canacan Süt Ürünleri, Ramazan ayı dolayısıyla örnek bir tavır sergiliyor. İşletme, Ramazan ayı boyunca süt ürünlerine zam yapmayacağını duyurdu.
SOFRALARA KATKIMIZ OLSUN
İşletmeci Yılmaz Arslantürk, Ramazan ayında vatandaşlara cüzi de olsa bir katkı sağlamak için böyle bir yol izlediklerini belirtti. Arslantürk, “Süte ciddi bir zam geldi. Ama biz Ramazan ayında süt ürünlerine zam yapmamayı kararlaştırdık. Kurulan iftar ve sahur sofralarına bir nebze de olsa katkımız olsun istiyoruz. Bu uygumamız, babadan gelen bir prensip. İşletmemizde Ramazan’ın birinci günü etiket fiyatı ne ise, 30’uncu gününde de fiyat aynıdır. Bu kararımızı 20 yıldır uyguluyoruz” dedi.
İLGİNÇ DUYURU
Arslantürk, “Biz Ramazan’da ürünlerimize zam yapmayacağımızı, esprili bir dille duyurmak istedik. O nedenle ‘Süt fiyatları zıplasa da, Euro-Dolar katlasa da, çatlasak, patlasak, batsak da, fiyatlar iner çıkmaz Ramazan’da’ diyoruz. Önyargılı müşterilerin ‘Ramazan geldi, ürünlere zam yaptınız’ demesi üzerine, bu duyuruyu yaptık” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme