• Haberler
  • Genel
  • Batı’nın hedefi büyük – Kocatepe Gazetesi

Batı’nın hedefi büyük – Kocatepe Gazetesi

'Öğretmenler Günü' nedeniyle Batı Dershanesi öğretmenleri Aydın Termal'de yemek yiyerek gönüllerince eğlendi Batı Dershanesi Müdürü Mehmet Gürel Yardım, bizzat ilgilendiği kurumda, 40'ı aşkın öğretmen görev yaptığını, tüm sosyal aktivitelerin kuvvetli iletişimle yürütüldüğünü söyledi.Genç ve dinamik öğretmen kadrosuyla öğretmenliğin, kutsal birkaç meslekten biri olduğunu vurgulayan Yardım, 'Biz bir toplumuz. Ülkemizde insanlar toplum ve devlet kuralları içerisinde [&hellip]

Batı'nın hedefi büyük

“Öğretmenler Günü” nedeniyle Batı Dershanesi öğretmenleri Aydın Termal’de yemek yiyerek gönüllerince eğlendi

Batı Dershanesi Müdürü Mehmet Gürel Yardım, bizzat ilgilendiği kurumda, 40’ı aşkın öğretmen görev yaptığını, tüm sosyal aktivitelerin kuvvetli iletişimle yürütüldüğünü söyledi.
Genç ve dinamik öğretmen kadrosuyla öğretmenliğin, kutsal birkaç meslekten biri olduğunu vurgulayan Yardım, “Biz bir toplumuz. Ülkemizde insanlar toplum ve devlet kuralları içerisinde yaşıyor. İnsanların hedefleri, nesilleri iyi yetiştirmek ve donatmak. O yüzden öğretmenlik mesleği çok güzel ve kutsal bir iş. Ayrıca özveri de istiyor. Siz ders-haneciler de eğitim alanında çok katkıları olan kurumlarsınız. Afyonkarahisar’da eğitimde standartların üzerine taşımak isti-yoruz. Burada rekabet ön plana çıkıyor” şeklinde konuştu. Batı Dershaneleri’nin temel ilkesinin bire bir öğrenci takibi ve sonuç odaklı eğitim olduğuna işaret eden Yardım, “Eğitimde yeni bir vizyon üstlendik. Düzeyleri ne olursa olsun, tüm öğrencileri, aynı düzeye yükseltip, zengin yayın kaynakları ile okul-aile-dershane üçgeninde gerekli iletişimi sağlayarak, tüm olumsuzlukların çözümünü hedefliyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme