Batıda ne varsa doğuda da var

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, hükümetin batıdaki tüm hizmetleri doğuda da verdiğini söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Çay ve beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Çay'a bağlı Yeşilyurt köyünü ziyaret eden Ürün vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi. Buradan da Pazarağaç ve Karacaören beldelerine geçen Ürün, halka seslendi. Burada yaptığı konuşmada Yeşilyurt ile ilgili [&hellip]

Batıda ne varsa doğuda da var

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, hükümetin batıdaki tüm hizmetleri doğuda da verdiğini söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Çay ve beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Çay’a bağlı Yeşilyurt köyünü ziyaret eden Ürün vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi. Buradan da Pazarağaç ve Karacaören beldelerine geçen Ürün, halka seslendi. Burada yaptığı konuşmada Yeşilyurt ile ilgili sorunların kendine anlatıldığını ifade eden Ürün, vekil olarak sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi. AK Parti’nin birleştirici yapısını anlatan ve 76 milyonu birbirine bağladığını belirten Ürün, “AK Parti doğuyu batıya, güneyi kuzeyle bağladı. Yani birbirinden ayırmadı. Bugün batıda ne varsa doğuda da o var” dedi. Ürün konuşmasına sorunların kendilerini yıldıramayacağını ve AK Parti hükümeti olarak çekinecek hiçbir şeylerinin olmadığını belirtti. Ürün: “Yeşilyurtlular sorun varsa hayat vardır, buranın sorunlarından çekinecek hiçbir şeyimiz yoktur. AK Parti hükümeti birçok sorunu çözmüştür, bunun başında ekonomi gelir. Yollar, hastaneler, postaneler, havalimanları gibi birçok yatırım bu hükümetle gelmiştir. Ancak bu ülkedeki en önemli sorun terör sorunuydu” diye konuştu.
VARSA ÖYLE İŞ BEN DE GİREYİM
Yeşilyurt köyü sakinlerinin işsizlikten yakınmasına da cevap veren Ürün Afyonkarahisar’ın işsizliğin en düşük yaşanan illerden birisi olduğunu hatırlattı. Afyonkarahisar’da bu oranın yüzde 5 olduğunu söyleyen Ürün çalışacak adam bulamamaktan yakındıklarını belirtti. Daha önce İscehisar’daki mermer fabrikalarına bin 500 kişi arandığını ama bulamadıklarını anlatan Ürün, gelenlerin de 3 gün sonra ‘iş ağır’ diye çekip gittiğini kaydetti. “Herkes belediyede, hastanede, postanede iş arıyor” diyen Ürün “Herkes yazın güneş görmeyecek, kışın soğuk görmeyecek. Hatta bir de mümkünse bilgisayarı olsun, bir de kasa olsun, anahtarını bana ver, para lazım olunca açıp alayım. Böyle bir iş yok arkadaşlar, varsa ben de gireyim” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme