BAT Türkiye Satış Müdürü AFES'i ziyaret etti

Dünyanın en büyük ikinci tütün şirketi olan BAT, Türkiye Satış Sorumlusu Fatih Üstünel, AFES A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak'tan çalışmalar hakkında bilgiler alarak çeşitli konularda istişarelerde bulundu.BAT'ın Türkiye çapındaki bölge bayiliklerini ziyaret eden Fatih Üstünel'in ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade eden AFES A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, 'Satışlar ve önümüzdeki günlerde izlenecek [&hellip]

Dünyanın en büyük ikinci tütün şirketi olan BAT, Türkiye Satış Sorumlusu Fatih Üstünel, AFES A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’tan çalışmalar hakkında bilgiler alarak çeşitli konularda istişarelerde bulundu.
BAT’ın Türkiye çapındaki bölge bayiliklerini ziyaret eden Fatih Üstünel’in ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade eden AFES A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, “Satışlar ve önümüzdeki günlerde izlenecek pazarlama konuları görüşüldü. Sayın Üstünel de ülke genelindeki durumu anlattı, bilgilendirme yaptı.” dedi.
BAT Türkiye Ticari Pazarlama Satış ve Dağıtım Müdürü Fatih Üstünel’in ziyaretinde, AFES Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Ege-Akdeniz Bölgesi Sorumlusu Turan Gölbey, Denizli Bölge Sorumlusu Gökhan Köse ile Afyon Bölgesi Satış Müdürü Deniz Can hazır bulundu.

Bakmadan Geçme