Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başta esnaf ve çiftçi olmak üzere herkes desteklenmeli”

“Başta esnaf ve çiftçi olmak üzere herkes desteklenmeli”

SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Türkiye’de ana gündemin ekonomi olduğu tespitini tekrarlayarak, başta esnaf ve çiftçi olmak üzere her kesimin desteklenmesi gerektiğini söyledi

 

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, haftalık gündem değerlendirmesinde iktidarın izlediği politikaları eleştirerek çözüm önerilerini sıraladı.
“HER KESİM DESTEKLENMELİ”
İktidarın yeni sezona girerken her sektöre ciddi manada destek paketleri hazırlamasının zorunlu olduğunu aktaran Arslan şu ifadelere yer verdi: “Başta esnaf. Biz bunu tekrar tekrar dile getirdik 15 maddelik paketi pandemi sürecinde hatırlattık. Ama ne yazık ki bu konuda söylenenler hiçbir zaman iktidarı etkilemiyor. Esnaf özellikle küçük işyerleri ve küçük esnaf çok önemli. Tarım olmazsa olmaz desteklenmesi gereken sektördür. Biz salgından önce de tarımın önemini dile getirmiştik. Bugün ise çiftçimizin desteğe daha çok ihtiyacı vardır. önce zirai don olayı, ardından dolu çiftçilerimizi zor durumda bırakmıştır. Ekilecek bir karış yer bırakmayacağız diyenler gereğini yapmalı, çiftçimize faizsiz krediler vermeli, yakıttaki vergileri sıfırlamalıdır.”