Başsavcı Eray veda ziyaretlerine başladı

 Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Yaz Kararnamesi ile Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Bayram Eray, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, ve Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’e veda ziyaretinde bulundu.UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIKCumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’a atama kararıyla ilgili hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı [&hellip]

 Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Yaz Kararnamesi ile Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Bayram Eray, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, ve Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’e veda ziyaretinde bulundu.
UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’a atama kararıyla ilgili hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni görevinde başarılar diledi. Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre boyunca, Afyonkarahisar Belediyesi ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Eray ise Başkan Çoban’a teşekkür etti.
SOLAK BAŞARILAR DİLEDİ
Başsavcı eray daha sonra AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a veda ziyaretinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Solak, Bayram Eray’a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek sonraki görevinde başarılar diledi.
BARO’YU DA ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray son olarak, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’e de veda ziyaretinde bulundu. Öte yandan Afyonkarahisar’dan tayini çıkan 1. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Hülya Eray’da Baro Başkanı Şahin’e veda ziyaretinde bulundu.

Bakmadan Geçme