• Haberler
  • Spor
  • Başpınar’dan Voleybol Okulu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Başpınar’dan Voleybol Okulu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü ve Alt Yapı Sorumlusu Ömer Faruk Pınar tarafından yürütülen ücretsiz Yaz Voleybol Spor Okulu çalışmalarına devam ediyor.Yaz Voleybol Spor Okulu'nu, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi İrfan Baspinar'ın ziyaret etti. Antrenman sırasında sporculara çeşitli ikramlarda bulunan Başpınar açıklama yaptı. Voleybola gönül vermiş her bireyin yanında olduğunu ifade eden Başpınar, [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü ve Alt Yapı Sorumlusu Ömer Faruk Pınar tarafından yürütülen ücretsiz Yaz Voleybol Spor Okulu çalışmalarına devam ediyor.
Yaz Voleybol Spor Okulu’nu, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi İrfan Baspinar’ın ziyaret etti. Antrenman sırasında sporculara çeşitli ikramlarda bulunan Başpınar açıklama yaptı. Voleybola gönül vermiş her bireyin yanında olduğunu ifade eden Başpınar, “En ufak sıkıntınızda bizlerle her zaman iletişim kurabilirsiniz. Antrenörümüz Ömer Faruk hocamıza da özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Ayrıca kulübümüzle ve Ömer Faruk hocamızla her zaman Afyon voleybolu için ve sizler için neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Kış döneminde her birinizi farklı kulüplere yönlendirerek Afyon’da takım sayısını arttırmayı planlıyoruz. Katılımlarınız ve voleybola olan sevginiz bizim için çok önemli” dedi.

Bakmadan Geçme