'Başmakçı’ya salonu olan bina yapılsın'

İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantıları başladı. Toplantıların ilk birleşiminde söz alan CHP’li Ali Işık, Başmakçı’ya salonu olan bir bina istedi İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantıları, Salih Sel başkanlığında başladı. Gündem maddeleri görüşüldükten sonra söz alan CHP’li Ali Işık, söz alarak seçim bölgesi Başmakçı ile ilgili bir talebi dile getirdi. 'KENDİM İÇİN BİR ŞEY [&hellip]

“Başmakçı'ya salonu olan bina yapılsın”

İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantıları başladı. Toplantıların ilk birleşiminde söz alan CHP’li Ali Işık, Başmakçı’ya salonu olan bir bina istedi

İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantıları, Salih Sel başkanlığında başladı. Gündem maddeleri görüşüldükten sonra söz alan CHP’li Ali Işık, söz alarak seçim bölgesi Başmakçı ile ilgili bir talebi dile getirdi.
“KENDİM İÇİN BİR
ŞEY İSTEMİYORUM”
Başmakçı’da gösterilerin ya da düğünlerin yapılabileceği bir salonun olmadığını aktaran Işık, “İlçemiz halkı adına söz alıyorum. Benim bir talebim var: Bu talebimiz karşılanmış değil. Başmakçı ilçesinde salonu olan bir bina istiyoruz. Bütçeyi yapanlar, komisyonlarda görev alan arkadaşlarımız herhalde usanmışlardır. Kendim için bir şey istemiyorum. Evlenecek çocuğum yok, sünnet olacak çocuğum da yok. Okullarımızda gösteri yapılır, gösteri yapılırken rezil oluruz. Lütfen İl Genel Meclisi üyeleri Başmakçı’ya bir salon kazandırsın” dedi.
YÜZDE 40 İDDİASI
İl Özel İdaresi’nin bütçesi ile ilgili bir iddiayı da ortaya atan Işık, “Bizim gelirlerimizin yüzde 40’ına yakınının il merkezinde harcandığına inanıyorum. İl merkezinde iş yapacak bir sürü kalemlerimiz var. Başmakçı Belediyesi yapamıyor. İl merkezine ayrılan payın daha adil olmasını istiyorum” diye konuştu.
MADDELER,
KOMİSYONLARA HAVALE
Öte yandan İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantılarının birinci birleşiminde Sultandağı Soğuk Hava Deposu Limited Şirketi’ndeki İl Özel İdaresi’ne ait hisselerin satışı ve Afyonkarahisar Atıksu Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği’ne, inşaat bedeli katılım payının ödenmesi görüşüldü. Maddeler, ilgili komisyonlara havale edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme