Başmakçılı tavukçulara 300 milyon TL geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya Başmakçı'daki tavuk üreticilerinin zararını karşılamak için aktarılan 300 milyon TL'lik tazminet bedelinin dün (Cuma) akşam saatlerinde üreticilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı   Dün Başmakçı'daki üreticilerin durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 'Başmakçı'da kuş gribi sonrası itlaf edilen tavuklar ve üretim malzemeleri için [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya Başmakçı’daki
tavuk üreticilerinin zararını karşılamak için aktarılan 300 milyon TL’lik tazminet
bedelinin dün (Cuma) akşam saatlerinde üreticilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı

Dün Başmakçı’daki üreticilerin durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Başmakçı’da kuş gribi sonrası itlaf edilen tavuklar ve üretim malzemeleri için Sn. Cumhurbaşkanımıza arz ettiğimiz ve talimatları ile Tarım Bakanlığına aktarılan yaklaşık 300 milyon TL civarındaki tazminat bedeli, hak sahiplerinin hesabına bu akşam en geç 18.00 itibariyle geçecektir” dedi.
“Hayırlı olsun Başmakçı” diyen Ali Özkaya sözlerini “Yaparsa Ak Parti yapar… Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar… Başmakçı ilçemizde Yumurta üreticilerimiz ile bir araya geldik. İlçe Başkanımız Ramazan Kök, Afyon Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Mühsürler, İl Tarım Müdürümüz ve sektör temsilcilerimiz ile sorun ve talepleri görüştük. Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.

Bakmadan Geçme