Başmakçı'da ev ve müştemilatı satılacak

Afyonkarahisar Başmakçı ilçesinde bin 246 metrekare arsa üzerindeki ev ve müştemilatı mahkemeden satılacak   ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Başmakçı ilçesinde, 175 ada, 12 parselde, ana taşınmaz tapu kayıtlarında “Bahçeli İki Katlı Kerpiç Ev Kerpiç Dükkan Kargir Ev Depo Ve Samanlık” niteliğinde ve 1.246,83 metrekare yüzölçüme sahiptir. Taşınmaz köşe parsel olup Hükümet önü caddesi ve Yağcılar Sokağın kesişiminde [&hellip]

Afyonkarahisar Başmakçı ilçesinde bin 246 metrekare arsa üzerindeki ev ve müştemilatı mahkemeden satılacak

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Başmakçı ilçesinde, 175 ada, 12 parselde, ana taşınmaz tapu kayıtlarında “Bahçeli İki Katlı Kerpiç Ev Kerpiç Dükkan Kargir Ev Depo Ve Samanlık” niteliğinde ve 1.246,83 metrekare yüzölçüme sahiptir. Taşınmaz köşe parsel olup Hükümet önü caddesi ve Yağcılar Sokağın kesişiminde yer almaktadır. Düzgün olmayan bir geometriye sahip olup hali hazırında açık kuzeyindeki imar yoluna cephesi yaklaşık 46,00 metre, doğusundaki imar yoluna cephesi yaklaşık 37,00 metredir. Topoğrafik olarak düz bir yapıya sahiptir. Taşınmaz kuşuçuşu Hükümet Konağı Binası yaklaşık 190 metre, AKÜ Başmakçı Meslek Yüksek Okuluna yaklaşık 40 metre, Merkez Ağalar Camisineyaklaşık 20 metre mesafededir. Ulaşım kolaylığı olan aynı zamanda kamusal ve ticari alanlara yakın bir lokasyondadır. Taşınmaz Uygulama İmar Planı içerisinde yer almaktadır.

Bitişik nizam 5 kat yapılaşma müsaadesine ve yaklaşık 60 metrekare yola terki bulunmaktadır. Alt-üst yapı ve Belediye hizmetlerinden tamamen faydalanmaktadır. Taşınmazın çevresinde konut ve ticari amaçlı binalar yer almakta olup yapılaşma olarak yüksek yoğunluklu bir bölgedir. Taşınmaz üzerinde ticari, konut, depo ve müştemilat amaçlı yapılar bulunmaktadır. Taşınmazın birinci satışı Dazkırı Belediyesi Mezat Salonu’nda 7 Şubat 2023 tarihinde saat 11.00’de yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 7 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme