• Haberler
  • Genel
  • Başmakçı’da AK Parti’ye gazeteci başkan aday adayı

Başmakçı’da AK Parti’ye gazeteci başkan aday adayı

Yerel seçim öncesi partilerde aday adaylığını açıklayan isimlerin arasına gazeteci Ata Gündüz Kurşun da katıldı. Başmakçı İlçesi’nde AK Parti’den belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan Kurşun’u, ilçede düzenlediği basın toplantısına meslektaşları yalnız bırakmadı Memleketi Başmakçı ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Kanal 3’ün Haber Müdürü Ata Gündüz Kurşun, geçen cuma günü öncesi aday adaylığı [&hellip]

Başmakçı'da AK Parti'ye gazeteci başkan aday adayı

Yerel seçim öncesi partilerde aday adaylığını açıklayan isimlerin arasına gazeteci Ata Gündüz Kurşun da katıldı. Başmakçı İlçesi’nde AK Parti’den belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan Kurşun’u, ilçede düzenlediği basın toplantısına meslektaşları yalnız bırakmadı

Memleketi Başmakçı ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Kanal 3’ün Haber Müdürü Ata Gündüz Kurşun, geçen cuma günü öncesi aday adaylığı başvurusunu İl Teşkilat Başkanı Şükrü Ersoylu ile İl Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Emin Özbayat’a teslim etmişti. Başvuru sonrası Başmakçı’ya dönen Kurşun, hafta sonu AK Parti Başmakçı İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzendi. Afyonkarahisar merkezde görev yapan 50’ye yakın ulusal ve yerel basın mensubunun takip ettiği toplantıda Kurşun, aday adaylığı kararını Başmakçı’nın gelişmesi ve memleketine hizmet için aldığını söyledi.
Amacının hemşerilerine hizmet olduğunu ifade eden gazeteci aday adayı Kurşun, “Siyasetin temel amacı, insanların mutluluğu, huzuru ve refahıdır. Bu vesileyle Başmakçı’yı hem Türkiye hem dünyada tanınan bir ilçe yapmak, her yönüyle yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için bu yola çıktık. Planlarımla istihdama katkı sağlayacak projelerimle yola çıktık. Başmakçılı hemşehrilerimin sevincinde, kederinde, iyi gününde, kötü gününde 7 gün 24 saat yanlarında olmak için bu yola çıktım. Seçmeni kandırmak benim siyaset tarzım olmayacak. Allah aday olmamı nasip ederse yapamayacaklarımı asla vadetmeyeceğim, vadettiklerimin de hep arkasında olacağım” diye konuştu.
Başkan olması durumunda halka asla yukarıdan bakmayacağının garantisini veren Ata Gündüz Kurşun, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Başmakçı’ya ilişkin projeleri olup olmadığı da sorulan Kurşun, projelerinin hazır olduğunu adayların kesinleşmesinin ardından bunları açıklayacağını vurguladı. Kendisinin aday olamaması durumunda da Başmakçı ve AK Parti için çabalarının devam edeceğini ifade eden Kurşun, Başmakçı’nın kentsel gelişiminden tanıtımına, yumurtacılıktan Acı Göl’e kadar pek çok konuyla ilgili çalışma yaptıklarını konu başlıklarıyla anlattı.
Toplantı öncesi açıklamanın yapılacağı yerle ilgili karışıklık yaşandı. Bir gün önce toplantıyı ilçe teşkilatında yapmak istediğini ifade eden Kurşun’a, toplantıyı teşkilatta yapabileceğini ifade eden AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Bozbaş, Kurşun’a açıklama için ilçe başkanı masasının önündeki bir sandalyeyi gösterdi. Basın mensuplarının, “Sandelyede basın toplantısı mı olur?, Bir masa yok mu?” soruları üzerine önce yandaki kahvehaneden masa getirtilmesini isteyen İlçe Başkanı Bozbaş, daha sonra Kurşun’u yanına davet etti. Kurşun açıklama yaparken, yanında oturan Bozbaş, karışıklığın sebebinin başkanlık makamını korumak olarak açıkladı. Aday olup olmayacağı sorulan Bozbaş, henüz konuyla ilgili kararını vermediğini söyledi. Kurşun’un açıklaması sırasında ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve üyeleri de toplantıda hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme