• Haberler
  • Genel
  • Başmakçı mobese ile izlenecek – Kocatepe Gazetesi

Başmakçı mobese ile izlenecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinin Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) ile izlenebileceği bildirildi Maliyeti Başmakçı Kaymakamlığı tarafından karşılanan MOBESE, İlçe Emniyet Amirliği tarafından kullanılacak. İlk denemelerin iyi sonuç verdiğini ifade eden Kaymakam Serdar Arslantaş, İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek, yeni kurulan MOBESE ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. MOBESE’nin işleyişi hakkında İlçe Emniyet Amiri Recep Peker Eryılmaz’dan bilgi [&hellip]

 Başmakçı mobese ile izlenecek

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinin Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) ile izlenebileceği bildirildi

Maliyeti Başmakçı Kaymakamlığı tarafından karşılanan MOBESE, İlçe Emniyet Amirliği tarafından kullanılacak.
İlk denemelerin iyi sonuç verdiğini ifade eden Kaymakam Serdar Arslantaş, İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek, yeni kurulan MOBESE ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
MOBESE’nin işleyişi hakkında İlçe Emniyet Amiri Recep Peker Eryılmaz’dan bilgi alan Kaymakam Arslantaş, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Artık kent güvenlik sisteminde ve işleyi-şinde önemli bir yer tutuyor. Suçla mücadelede ve olayın aydınlatılmasında kameralar kentin vazgeçilmezi oldu. Suçlular, suç işlemeye korktukları gibi suç sonrası yanlışlığı da önlüyor. Aldığım bilgiye göre kameralar faaliyete geçtiği gün, ilk olay aydınlatılması da gerçekleştirilmiş durumda. Bu da sistemin ne kadar gerekli ve verimli olduğunu gösteriyor”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
İlçeye kurulan MOBESE’nin 16 farklı noktadan görüntüleri, İlçe Emniyet Amirliği’ne aktardığı bildirildi. (AA)

Bakmadan Geçme