• Haberler
  • Genel
  • Başmakçı kavşağında kontrollü patlama yapıldı

Başmakçı kavşağında kontrollü patlama yapıldı

Başmakçı-Dazkırı karayolunda yapımı süren bölünmüş yol çalışmaları kapsamında, Başmakçı Kavşağında patlatma yapıldı Karayolunun Başmakçı Kavşağı bölümündeki genişletme çalışmaları çerçevesinde patlatmanın yapılacağı alanda Dazkırı İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, kavşak bölgesi ve civarında güvenlik önlemleri aldı. Karayolu araç trafiği geçişine kapatılırken, vatandaşların bölge ve civarına yaklaşmalarına izin verilmedi. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından yol kenarındaki kayalık bölgede patlatma [&hellip]

Başmakçı kavşağında kontrollü patlama yapıldı

Başmakçı-Dazkırı karayolunda yapımı süren bölünmüş yol çalışmaları kapsamında, Başmakçı Kavşağında patlatma yapıldı

Karayolunun Başmakçı Kavşağı bölümündeki genişletme çalışmaları çerçevesinde patlatmanın yapılacağı alanda Dazkırı İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, kavşak bölgesi ve civarında güvenlik önlemleri aldı. Karayolu araç trafiği geçişine kapatılırken, vatandaşların bölge ve civarına yaklaşmalarına izin verilmedi.
Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından yol kenarındaki kayalık bölgede patlatma işlemi gerçekleştirildi. Daha sonra yol yapım çalışmalarını yürüten firmaya ait iş makineleri ve Dazkırı Belediyesine ait itfaiye araçları tarafından yol temizlendi. Daha sonra karayolu yarım saatlik bir gecikmenin ardından yeniden trafiğe açıldı. Yetkililer, patlatma çalışmalarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını bildirdi. (AA)

Bakmadan Geçme