Başlama vuruşunu Topaloğlu ve Şahin'den

20 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın ilk gününde A ve B grubu maçları oynandı. Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 'İlçemizde uzun zamandır halı saha turnuvası düzenlenmiyor. Gençlerimizin talebini göz önünde bulundurarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz organizatörlüğünde İlçe Kaymakamlığımızın da destekleriyle turnuva düzenledik. Turnuvanın devamlılığı ve sizlerin sağlığı açısından dikkatli olmanızı rica ediyorum. İscehisar [&hellip]

20 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın ilk gününde A ve B grubu maçları oynandı. Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “İlçemizde uzun zamandır halı saha turnuvası düzenlenmiyor. Gençlerimizin talebini göz önünde bulundurarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz organizatörlüğünde İlçe Kaymakamlığımızın da destekleriyle turnuva düzenledik. Turnuvanın devamlılığı ve sizlerin sağlığı açısından dikkatli olmanızı rica ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak sosyal kültürel alandaki çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.
İscehisar Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu organize edilen Halı Saha Turnuvası’nın güzelliklere vesile olmasını temenni ederek, gençlerin ve vatandaşları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini ve sporu sevdirmek istediklerini söyledi. Kaymakam Topaloğlu, “Turnuva kurallarını ihlal etmeden, selametli bir şekilde idare edilmesi ve buradaki tüm oyuncularımızın, izlemeye gelen vatandaşlarımızın açısından iyi bir turnuva olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımız Ahmet Şahin Bey’e de teşekkür ediyorum.” ifadesine yer verdi.
İlçedeki sosyal projeler, halı saha projeleri ve park projelerinin kalıcı olmasını temenni eden Kaymakam Topaloğlu, takımlara başarılar diledi.
İlk gün maçları Çukur-Kavakspor: 13-1, Nora Maden-Dereboyu SK: 0-9, Gulüoğluspor-Esnafspor: 5-2 üstünlükleri ile sonuçlandı.

Bakmadan Geçme