• Haberler
  • Genel
  • “Baskılara boyun eğmiyorsunuz…” – Kocatepe Gazetesi

“Baskılara boyun eğmiyorsunuz…” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinden oluşan bir heyet Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilciliği'ne desteğe geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve Mersin Milletvekili İsa Gök Aydınlık Gazetesi'ne destek olduklarını ve birlikte mücadele edeceklerini belirttiler CHP milletvekilleri, İstanbul’da yürütülen bir [&hellip]

"Baskılara boyun eğmiyorsunuz..."

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinden oluşan bir heyet Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilciliği’ne desteğe geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve Mersin Milletvekili İsa Gök Aydınlık Gazetesi’ne destek olduklarını ve birlikte mücadele edeceklerini belirttiler

CHP milletvekilleri, İstanbul’da yürütülen bir operasyon nedeniyle tepki göstermek ve dayanışma duygularını paylaşmak için Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilciliği’ni ziyaret etti.
Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik ve Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Fikret Akfırat’la görüşen milletvekilleri “Baskılara karşı birlikte mücadele edeceğiz” dediler.
CHP Afyonkarahisar milletvekili Ahmet Toptaş, “Baskılara boyun eğmeyen Aydınlık’ı direnişinden dolayı kutluyorum” dedi.
Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, baskılara karşı birlikte mücadele edeceklerini kaydetti.
Mersin Milletvekili İsa Gök, bütün baskılara rağmen Aydınlık’ın giderek büyüdüğüne dikkat çekti.
Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Aydınlık’a yüzbinlerden oluşan halk desteği olduğunu belirtti.
Yaptığı yayınlar nedeniyle Aydınlık’ı kutlayan Ordu Milletvekili İdris Yıldız da destek duygularını iletti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da Silivri’de yaşananların demokratik ülkelerde olmasının mümkün olmadığını bildirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme