Basketbolun Yıldızı Şemsettin oldu

Okul Sporları Basketbol Yıldız Kızlar müsabakalarında final etabı tamamlanırken Şemsettin Karahisari Ortaokulu Şampiyon oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları müsabakalarında heyecan bitmiyor. Basketbol Yıldız Kızlar müsabakaları yapılan final etabı ile tamamlandı. Final maçına Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile Yunus Emre Ortaokulu çıktı. Final maçını kazanan Şemsettin Karahisari Ortaokulu şampiyonluğunu ilan ederken Yunus Emre Ortaokulu kaybettiği final maçının ardından ikinci oldu. Yarı finalde kaybeden Özel Bahçeşehir Ortaokulu ile Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu üçüncülük maçına çıktı. Maçını kazanan Özel Bahçeşehir Ortaokulu üçüncü olurken Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu de dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Afyonkarahisar’ı grup müsabakalarından temsil edecek olan Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile diğer takımlara kupa ve madalyaları törenle takdim edildi. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmial Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale katıldı.

Bakmadan Geçme