• Haberler
  • Spor
  • Basketbolun şampiyonu TED – Kocatepe Gazetesi

Basketbolun şampiyonu TED – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. Basketbol Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden TED Afyon Koleji aldığı başarılı sonuçlarla finale kadar yükselmeyi başardı. Finalde de Özel Bahçeşehir Okulu ile karşılaşan TED Afyon Koleji rakibini 61-53 mağlup etti.Şampiyonluk kupasını TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. Basketbol Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden TED Afyon Koleji aldığı başarılı sonuçlarla finale kadar yükselmeyi başardı. Finalde de Özel Bahçeşehir Okulu ile karşılaşan TED Afyon Koleji rakibini 61-53 mağlup etti.
Şampiyonluk kupasını TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı ile birlikte kaldıran TED Afyon Kolejli sporcular maçın ardından şampiyonluğu okul arkadaşları ile birlikte kutladılar. Afyonkarahisar şampiyonu olan TED Afyon Koleji ilerleyen günlerde yapılacak olan grup maçlarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Bakmadan Geçme