• Haberler
  • Spor
  • Basketbolun şampiyonları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Basketbolun şampiyonları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da oynanan Basketbol Alt (Yerel) Ligleri çift devre lig usulüne göre oynandı. U-12 Erkek ve Kızlar Ligi'nde erkeklerde 9 takım, kızlarda ise 6 takım mücadele etti. Erkek, Gazi EML birinci, Afyon Yıldızları ikinci, Çimento üçüncü oldu. Kızlar, Gazi EML birinci Afyon Gençlik ikinci, Çimento üçüncü, Yeni Nesil dördüncü olmayı başardı.U-11 ERKEKLERDE 6 TAKIM MÜCADELE ETTİU-11 [&hellip]

Afyonkarahisar’da oynanan Basketbol Alt (Yerel) Ligleri çift devre lig usulüne göre oynandı. U-12 Erkek ve Kızlar Ligi’nde erkeklerde 9 takım, kızlarda ise 6 takım mücadele etti. Erkek, Gazi EML birinci, Afyon Yıldızları ikinci, Çimento üçüncü oldu. Kızlar, Gazi EML birinci Afyon Gençlik ikinci, Çimento üçüncü, Yeni Nesil dördüncü olmayı başardı.
U-11 ERKEKLERDE 6 TAKIM MÜCADELE ETTİ
U-11 Ligi’ne 7 takım ile başlanırken bir takım çekildi. Afyon Beşiktaş Spor Okulları’nın birinci tamamladığı ligi, Yeni Nesil ikinci ve Gazi EML üçüncü olarak bitirdi.
U-10 LİGİ’NDE 4 TAKIM MÜCADELE ETTİ
U-10 Ligi’nde mücadele eden takımlar arasında Yeni Nesil namağlup şampiyon olmayı başardı.  Gazi EML’nin ikinci tamamladığı ligde Afyon Yıldızları üçüncü, Kara Kartallar dördüncü oldu.

Bakmadan Geçme