• Haberler
  • Genel
  • Basketbol'da şampiyon Kocatepe GSK – Kocatepe Gazetesi

Basketbol'da şampiyon Kocatepe GSK – Kocatepe Gazetesi

Büyük Erkekler Kulüpler Arası Basketbol Ligi'nde yapılan müsabakalar sonucunda Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluğa ulaştı Büyük Erkekler Kulüpler Arası Basketbol Ligi'ne katılan 7 takım arasında elde ettiği başarılı sonuçlarla birinciliğe Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü ulaştı. İkinci Mareşal Fevzi Çakmak Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncü ise Piramit Gençlik ve Spor Kulübü olmaya hak kazandı. [&hellip]

Basketbol’da şampiyon Kocatepe GSK

Büyük Erkekler Kulüpler Arası Basketbol Ligi’nde yapılan müsabakalar sonucunda Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluğa ulaştı
Büyük Erkekler Kulüpler Arası Basketbol Ligi’ne katılan 7 takım arasında elde ettiği başarılı sonuçlarla birinciliğe Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü ulaştı. İkinci Mareşal Fevzi Çakmak Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncü ise Piramit Gençlik ve Spor Kulübü olmaya hak kazandı. Turnuvaya katılan Yiğit Gençlik ve Spor Kulübü, Şanlı Gençlik ve Spor Kulübü, Salim Pancar Gençlik ve Spor Kulübü, Sandıklı Gençlik ve Spor Kulübü, Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü, Piramit Gençlik ve Spor Kulübü, Mareşal Fevzi Çakmak Gençlik ve Spor Kulübü arasından birinci takım olan Kocatepe GSK, yapılan kupa töreni ile birincilik kupasına kavuştu.
Kupa törenin detayları yarın gazeteniz Kocatepe’de.
GERİDEN GELEN PİRAMİT MAÇI KAZANDI
Hafta sonu oynanan maçlarda Şanlı Gençlik ve Spor Kulübü ile Piramit Gençlik ve Spor Kulübü karşılaştı. Piramit Gençlik ve Spor Kulübü 78-77’lik skorla sahadan galip ayrıldı. İlk periyodu, 11-16’lık skorla Piramit kazanırken ikinci periyotta Şanlı Gençlik 35-25’lik skorla öne geçti. İlk yarıyı 10 sayı farkla geride tamamlayan Piramit üçüncü periyotta yine düşük bir performans sergiledi. Son çeyreğe 57-42 geride başlayan Piramit bu çeyrekte 29 sayı bularak 14 sayı kaydeden Şanlı Gençlik’le 71-71’lik eşitliği yakaladı. Uzatmalarda ise Şanlı Gençlik 6 sayı kaydetti ve 7 sayı bulan Piramit 78-77’lik skorla maçı kazanmayı başardı.
SANDIKLI RAHAT KAZANDI
Salim Pancar Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşan Sandıklı Gençlik ve Spor Kulübü maçın başından sonuna kadar oynadığı iyi oyunla Salim Pancar GSK’yi 67-43’le mağlup etti. Maçın ilk periyodunda oyuna ağırlığını koyan Sandıklı GSK, ilk periyodu Salim Pancar GSK’nin elinden 16-6’lık skorla almayı başardı. İkinci periyoda hızlı başlayan Salim Pancar GSK 18 sayı buldu fakat Sandıklı 14 sayı kaydederek Salim Pancar GSK’nin öne geçmesine engel oldu. 30-24’lük skorla Sandıklı ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarının ilk çeyreğinde Sandıklı yine farkı açma çabasıyla yüklendi. Son çeyreğe Sandıklı 46-36 önde başladı. Salim Pancar GSK’nin oyuncuları son çeyrekte pek fazla varlık gösteremedi ve 67-43’luk skorla Sandıklı GSK maçı kazandı.
YİĞİT GSK, KOCATEPE’YE BOYUN EĞDİ
Hafta sonu yapılan karşılaşmalardan biri de Kocatepe GSK ile Yiğit GSK arasında oynandı. 48-44’lük skorla Kocatepe GSK maçı kazanmayı başardı. İlk çeyrek 11-11’lik skorla tamamlanırken ikinci çeyrekte Kocatepe GSK daha fazla sayı buldu. İlk yarıyı 32-24’lük skorla Kocatepe GSK önde tamamladı. İkinci yarının ilk çeyreğinde oyun yavaşladı ve Kocatepe sadece 2 sayı bulabildi. Yiğit GSK ise 7 sayı bularak farkı azalttı. Son çeyreğe 34-31 önde başlayan Kocatepe GSK maçın sonunda 4 sayı farkla kazanmayı başardı. 48-43’lük skorla bu maçı kazanan Kocatepe GSK şampiyonluğunu da ilan etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme