• Haberler
  • Spor
  • Basketbolcuların Final maçı bugün – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcuların Final maçı bugün – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor, bugün kendi sahasında Finalspor'u ağırlayacak. Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmayı kazanmak zorunda olan Afyon Belediyespor bugün seyircilerden destek bekliyor. Tribünlerin ful dolu olmasını isteyen Afyon Belediyesporlu Basketbolcular 'Seyircilerin tribünde oldukları zaman sahada daha da bir azimle mücadele ediyoruz. Kazanma hırsımız daha çok kabarıyor ve en önemlisi rakibe [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor, bugün kendi sahasında Finalspor’u ağırlayacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmayı kazanmak zorunda olan Afyon Belediyespor bugün seyircilerden destek bekliyor. Tribünlerin ful dolu olmasını isteyen Afyon Belediyesporlu Basketbolcular “Seyircilerin tribünde oldukları zaman sahada daha da bir azimle mücadele ediyoruz. Kazanma hırsımız daha çok kabarıyor ve en önemlisi rakibe uyguladıkları baskı da çok etkileyici bir görüntü oluşturuyor” dedi.
BU MAÇI KAZANIRSAK
Bugün kendi evinde Final Gençlikspor’u ağırlayacak olan Afyon Belediye’nin Play-Off için yarıştığı rakibi Socarspor yarın kendi sahasında Best Balıkesir’i ağırlayacak. Socar’ın kendi evinde oynayacağı maçı kaybetmesi halinde, Afyon Belediye kazanırsa 7. sıraya tekrar yükselme şansı bulunuyor. Afyon’un bu hafta her şekilde Bursa temsilcisi Finalspor’u mağlup etmesi gerekiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme