Basketbolcuların 2'nci lige 2 maçı kaldı

Adana'da düzenlenen Türkiye Basketbol 3'nücü Lig Final etabında mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı çıktığı 3 maçın birini kazandı. Basketbolcular geriye kalan iki maçı da almak zorunda Türkiye Basketbol 3'üncü Final etabı için Adana'da bulunan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı çıktığı son maçta Melikşah Üniversitesi'ne de 74-77'yle boyun eğdi. İlk maçlarında İstanbulspor'u 75-62'yle mağlup eden Basketbolcularımız, [&hellip]

Basketbolcuların 2’nci lige 2 maçı kaldı

Adana’da düzenlenen Türkiye Basketbol 3’nücü Lig Final etabında mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı çıktığı 3 maçın birini kazandı. Basketbolcular geriye kalan iki maçı da almak zorunda

Türkiye Basketbol 3’üncü Final etabı için Adana’da bulunan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı çıktığı son maçta Melikşah Üniversitesi’ne de 74-77’yle boyun eğdi. İlk maçlarında İstanbulspor’u 75-62’yle mağlup eden Basketbolcularımız, ikinci maçta ise başa baş bir oyun sürdürürken uzatmalarda Gediz Üniversitesi’ne 83-74’le boyun eğmişti. Geride kalan Adanaspor ve Aşut Mersin Basketbol takımlarıyla oynayacağı maçları almak zorunda olan Basketbolcular bu iki maçı da almaları halinde 2’nci Lige çıkacaklar.
Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Melikşah Üniversitesi maçının ilk periyodunda sergilediği iyi oyunla ilk periyodu 16-13’lük skorla önde tamamladı. İkinci periyotta farkı artırma çabasıyla yüklenen Basketbolcular ikinci çeyrekte 12 sayı farkı yakalayarak 30-18’le ilk yarıyı önde tamamladı.
İkinci yarının ilk periyodunda farkı kapatmaya başlayan Melikşahlılar aradaki 18 sayılık farkı 1 sayıya kadar indirmeyi başardı. 45-44’lük skorla son çeyreğe önde başlayan Afyonkarahisarlı Basketbolcular maçın son anına kadar önde devam etti.
Fakat maçın sonunda 74-77’yle Melikşah Üniversitesi’ne boyun eğdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme