Basketbolcuların 2. Lig umudu sürüyor

2'nci Lig'de mücadelesini sürdüren 2 takımın ligden çekileceği yönünde söylentilere cevap veren Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, takımların çekilmesi halinde 2'nci lige önce Adanaspor'un sonra da Afyonkarahisar Belediyespor'un çıkacağını belirtti 3'üncü Lig Final etabında oynama başarısı gösteren Afyonkarahisar Belediyespor final etabında 5'inci olmuştu. Gediz Üniversite, Aşut Mersin ve Melikşah Üniversitesi final etabında elde ettiği başarılarla [&hellip]

Basketbolcuların 2. Lig umudu sürüyor

2’nci Lig’de mücadelesini sürdüren 2 takımın ligden çekileceği yönünde söylentilere cevap veren Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, takımların çekilmesi halinde 2’nci lige önce Adanaspor’un sonra da Afyonkarahisar Belediyespor’un çıkacağını belirtti

3’üncü Lig Final etabında oynama başarısı gösteren Afyonkarahisar Belediyespor final etabında 5’inci olmuştu. Gediz Üniversite, Aşut Mersin ve Melikşah Üniversitesi final etabında elde ettiği başarılarla 2’nci lige yükselmişti. Afyonkarahisar Belediyespor ise Adanaspor ile 2’nci Lig umudu sürdürüyor. 2013-2014 sezonunda 2’nci Ligde mücadele eden 18 takımdan ikisi 2’nci Lig’den çekilmeyi düşünüyor. Bu iki takımdan birinin bayan basketbol takımına ağırlık vereceği, diğerinin ise maddi sıkıntılarından dolayı 2’nci Lig’den çekilebileceği belirtiyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulanan Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan şimdiden hazırlıkların yapıldığını belirtti. Hedefin 2’nci Lig olduğunu tekrar vurgulayan Aydoğan, “O takımların çekilmesi halinde çıkar mücadelemizi yaparız. Ama çekilmezler veya başka bir alternatif gerçekleşirse hedefimiz zaten 2’nci lig. Bu sene olmazsa önümüzdeki sezon hazırlıklarımızla başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” ifadesini kullandı.
İŞBIRAKMAZ İŞİ BIRAKMADI
Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan yeni sezon için Teknik adam Gürkan İşbırakmaz’la sözleşmelerini yenilediklerini ifade etti. Gürkan hocanın yeni sezon için istekleri olduğunu söyleyen Aydoğan, “Gürkan hocayla yeni sezon için sözleşmemizi yeniledik. Önümüzdeki sezon için Gürkan hoca da takıma katkı sağlayacak 4-5 oyuncu istedi. Onlarla görüşüyoruz. İlerleyen günlerde de mevcut oyuncularımızla da imza günü düzenleyeceğiz ve oyuncularımızla yeni sezon için sözleşme yapacağız. Yani oyuncularımızdan memnunuz ve sıkıntımız yok. Fakat Gürkan hocamız yeni sezon için 4-5 oyuncu takviyesi istedi” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme