• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcularımız yine kazandı – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcularımız yine kazandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Trakya Üniversitesi Meriçspor deplasmanından yine galibiyetle döndü Türkiye Basketbol 3'üncü Ligi D Grubu'ndan lider olarak çıkan Afyonkarahisar Belediyespor takımı 2'nci Lig final eleme karşılaşmalarında Trakya Üniversitesi Meriçspor'u deplasmanda mağlup etti. 74-58'lik skorla maçı kazanan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı evinde oynayacağı maçtan önce avantaj elde etti. Deplasmanda oynadığı maçın ilk periyoduna üstün [&hellip]

Basketbolcularımız yine kazandı

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Trakya Üniversitesi Meriçspor deplasmanından yine galibiyetle döndü

Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi D Grubu’ndan lider olarak çıkan Afyonkarahisar Belediyespor takımı 2’nci Lig final eleme karşılaşmalarında Trakya Üniversitesi Meriçspor’u deplasmanda mağlup etti. 74-58’lik skorla maçı kazanan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı evinde oynayacağı maçtan önce avantaj elde etti.
Deplasmanda oynadığı maçın ilk periyoduna üstün başlayan Afyonkarahisar Belediyespor 21-16’lık skorla bu periyodu önde tamamladı. İkinci periyoda üstün başlayan temsilcimiz bu periyotta farkı artırmaya başladı. 41-32’lik skorla Afyonkarahisar Belediyespor ilk yarıyı önde tamamladı.
İkinci yarıya yine iyi başlayan Afyonkarahisar Belediyespor oldu. Üstünlüğünü oyuna yansıtan Afyonkarahisar Belediyespor üçüncü periyotta 11 sayı daha buldu. Ev sahibi Trakya Üniversite Meriçspor ise Belediyespor’a 14 sayı ile cevap verebildi. Fakat Meriç’in bulduğu 14 sayı öne geçmesini sağlayamadı. Afyonkarahisar Belediyespor 52-46’lık skorla son periyoda önde başladı. Maçın sonunda da 74-58’lik skorla kazanan Afyonkarahisar Belediyespor ikinci maça avantaj sağladı.

KAZANIRLARSA İLK 12’DE OLACAKLAR

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor’u deplasmanda mağlup etti. Afyonkarahisar Belediyespor kazandığı bu avantajla rakibi Trakya Üniversitesi Meriçspor’u Afyonkarahisar’da da mağlup ederse 2’nci Lige yükselme finallerine katılmaya hak kazanacak ve ilk 12’de olacak.

YİNE TANIDIK BİR EKİP GELEBİLİR

Afyonkarahisar Belediyespor’un Trakya Üniversitesi Meriçspor’u geçmesi halinde karşılaşması muhtemel rakiplerden Yıldırımspor ise tanıdık bir ekip. Yıldırımspor’la Bostanlıspor arasında oynanacak karşılaşmaların galibi ile eşleşecek olan Afyonkarahisar Belediyespor Yıldırımspor’u hem İstanbul’da hem de Afyonkarahisar’da mağlup etmişti. Yıldırımspor ve Bostanlıspor arasındaki ilk karşılaşmanın galibi 69-56’lık skorla Yıldırımspor oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme