• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcularımız Play-Off’larda – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcularımız Play-Off’larda – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi D Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ligin son maçında, kendi sahasında Yıldırımspor’u 93-62 mağlup etti. Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı, grubunu lider tamamladı ve 2’nci Lig’e yükselme grubu olan Play-Off maçlarına katılmaya hak kazandı Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil eden Belediyespor, zirve mücadelesi verdiği D Grubu’nda sezonun son maçında, [&hellip]

Basketbolcularımız Play-Off'larda

Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi D Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ligin son maçında, kendi sahasında Yıldırımspor’u 93-62 mağlup etti. Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı, grubunu lider tamamladı ve 2’nci Lig’e yükselme grubu olan Play-Off maçlarına katılmaya hak kazandı

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil eden Belediyespor, zirve mücadelesi verdiği D Grubu’nda sezonun son maçında, kendi sahasında İstanbul temsilcisi Yıldırımspor’u konuk etti.
Maça kontrollü başlayan her iki ekipte, ilk periyot sonunda birbirine üstünlük sağlayamadı. ilk periyot 19-19 berabere tamalandı. İkinci periyotta oyuna ağırlığını koymayan başlayan ekibimiz, ilk yarıyı 39-30 önde tamamladı. Baskılı oyununu üçüncü periyotta sürdüren temsilcimiz, periyot sonunda 64-44’lük skorla farkı 20 sayıya kadar çıkardı. Son periyoda rahat giren Basketbolcularımız, karşılaşmayı 93-62 kazandı.
Bu sonuçla grubunu lider tamamlayan takımımız, 24 takımın mücadele edeceği 2’nci Lig’e yükselme Play-Off maçlarına katılmaya hak kazandı. Ekibimiz, Play-Off Gruplarının ilk etabında 12 takım arasına girmeye çalışacak. Daha sonra ilk 6’ya kalma mücadelesi verecek olan ekibimiz, son olarak sadece 3 takımın 2’nci Lig’e yükseleceği Türkiye finallerinde mücadele edecek.
Tribünlerin büyük bir bölümünün dolduğu karşılaşmada, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı destek verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Batu adaşı Batu’yla fotoğraf çektirdi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı oyuncularından Batu, Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı taraftarı ve adaşı Batuhan Çelebi ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Mesut AFYOK’a
tezahürat yaptırdı

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımının başarılı oyuncularından 11 numaralı formanın sahibi Mesut, Afyonkarahisar’ın taraftar gurubu AFYOK’a tezahürat yaptırdı.

AFTAT’tan tatlı ikramı

Karşılaşma sonrası AFTAT İşletmesi tarafından Afyonkarahisar Belediyespor’a destek olarak, hem basketbolcularımıza hem de misafir takım oyuncularına tatlım ikram edildi.

Protokol oyuncuları ayakta alkışladı

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı kazandığı maç sonrası Protokol Tribünü’nün önüne gitti. Prokol üyeleri ise Basketbolcularımızı ayakta alkışladı.

Bakmadan Geçme