• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcularımız Gediz’e boyun eğdi – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcularımız Gediz’e boyun eğdi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta deplasmanda Orkide Gediz Üniversitesi'ne konuk olurken maçı da 80-53’le kaybetti Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta Orkide Gediz Üniversitesi’ne konuk oldu. Rakibine ilk yarıda direnen Afyonkarahisar Belediyespor ikinci yarıda 80-53’lük skorla boyun eğdi. Maçın ilk çeyreğine hızlı başlayan Afyonkarahisar Belediyespor oldu. İlk dakikalarda [&hellip]

Basketbolcularımız Gediz'e boyun eğdi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta deplasmanda Orkide Gediz Üniversitesi’ne konuk olurken maçı da 80-53’le kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta Orkide Gediz Üniversitesi’ne konuk oldu. Rakibine ilk yarıda direnen Afyonkarahisar Belediyespor ikinci yarıda 80-53’lük skorla boyun eğdi.
Maçın ilk çeyreğine hızlı başlayan Afyonkarahisar Belediyespor oldu. İlk dakikalarda öne geçen basketbolcularımız Gediz’in yaptığı ataklara karşı koyamadı ve Gediz öne geçti. İlk çeyreği 20-13’le önde tamamlayan Ordike Gediz Üniversitesi ikinci çeyreğe avantajlı başladı. İkinci çeyrekte farkı artırmak için yüklenen Gedizli basketbolcular bunu başardı ve 41-31’le ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarının ilk çeyreğinde Gedizli basketbolcular farkı 14’e yükselterek üçüncü çeyreğide 60-46’yla üstün tamamladı.
Son çeyrekte yorgun düşen basketbolcularımız 7 sayı kaydetti. Gedizli basketbolcular ise 20 sayı üretti ve farkı 27’ye çıktı. Maçın sonunda 80-53’le kazanan Orkide Gediz Üniversitesi oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme