• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcular uzatmaların 'final'ini göremedi – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular uzatmaların 'final'ini göremedi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ağırladığı Finalspor'a uzatma dakikalarında boyun eğdi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 7. hafta müsabakalarında Finalspor'u konuk etti. Yüksek tempoda geçen karşılaşma izleyenlere büyük seyir zevki sunarken Afyonkarahisar Belediyespor maçı uzatmalara kadar taşıdı. Uzatmalarda yaptığı hatalarla maçı 74-81'le kaybeden Afyonkarahisar Belediyespor bir kez daha mağlup oldu. İLK [&hellip]

Basketbolcular uzatmaların ‘final’ini göremedi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ağırladığı Finalspor’a uzatma dakikalarında boyun eğdi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 7. hafta müsabakalarında Finalspor’u konuk etti. Yüksek tempoda geçen karşılaşma izleyenlere büyük seyir zevki sunarken Afyonkarahisar Belediyespor maçı uzatmalara kadar taşıdı. Uzatmalarda yaptığı hatalarla maçı 74-81’le kaybeden Afyonkarahisar Belediyespor bir kez daha mağlup oldu.
İLK PERİYOTTA SAYILAR ÇOK YAKINDI
Afyonkarahisar Belediyespor ilk periyotta üstünlüğü kazanmak için çok yoğun çaba gösterdi fakat 1 sayı farkla ilk çeyreği geride tamamladı.
İLK YARIYI GERİDE TAMAMLADIK
16-17’yle ikinci çeyreğe başlayan Basketbolcularımız ilk yarıda rakibine fazla sayı imkanı vermezken aradaki farkın artmasını da engelledi. 30-35’le ilk yarıyı geride tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor ikinci yarıda maçın farklı bir şekilde devam edeceğinin sinyallerini verdi.
FARK 4 SAYIDA KALDI
Maçın ikinci yarısında oyunda etkisini artıran Afyonkarahisar Belediyespor aradaki farkın 4 sayıdan fazla olmasına izin vermedi. Bursa temsilcisi Finalspor takımı üçüncü çeyreğin sonunda 48-52’lik skorla çeyreği önde tamamladı.
DÖRDÜNCÜ ÇEYREK BAŞA BAŞ GEÇTİ
Maçın dördüncü periyodunda alınan karşılıklı sayılar oyunun uzatmaya gideceğini gösteriyordu. Afyonkarahisar Belediyespor maçı kazanma şansını yakaladı. Fakat Finalspor izin vermedi. Son saniyelere girilirken Afyonkarahisar Belediyespor aradaki farkı 1 sayıya kadar indirmeyi başardı. 66-67’lik skorla devam eden karşılaşmada Finalspor Raymond’a faul yaptı. Raymond kullandığı 2 serbest atışın birini sayıya çevirince durum 67-67’ye geldi. Bu andan sonra gelişen ataklarda iki ekipte sayı üretemedi ve uzatmalara gidildi.
FİNAL AZ HATA YAPINCA
MAÇI KAZANDI
Uzatmalarda Afyonkarahisar Belediyespor’a göre daha az hata yapan Finalspor aradaki farkı araladı ve maçın 5 dakikalık uzatma bölümünü 74-81’le kazandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Çoban yüksek tempoya dayanamadı

Afyonkara-hisar Belediyespor Finalspor arasındaki Basketbol maçı yüksek tempoda geçti. Bu tempoya dayanamayan Afyonkarahi-sar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban heyecanlanarak üzerinde bulunan ceketi çıkardı.

Vali ilk kez basketbol maçını izledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner birçok alanda boy gösteren Afyonkarahisar takımlarının ilk kez Finalspor maçını izledi. Afyonkarahisar Belediyespor ve Finalspor arasında yapılan maçta ilk kez protokol tribününde yerini alan Vali Güner basketbolcularımız sayı üretince sevinirken kendi potasında sayı görünce de üzüldü. Hakemlerin verdiği yanlış kararlara sinirlenen Güner hakemlere tepkisini de gizleyemedi.

Bakmadan Geçme