• Haberler
  • Spor
  • Basketbolcular Melikşah'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular Melikşah'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün Melikşah Üniversitesi'ne konuk olacak. Kayseri Melikşah Üniversitesi Recep Mamur Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Afyon Belediyespor kazanmak istiyor. Haftanın ilk maçında Pertevniyal Gençlikspor'u mağlup eden Afyon Belediye bu maçı da kazanarak Cumartesi günü oynayacağı Akhisar Belediye maçına hazırlanacak. 8. sıradaki yerini korumak için kazanması gereken [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün Melikşah Üniversitesi’ne konuk olacak. Kayseri Melikşah Üniversitesi Recep Mamur Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Afyon Belediyespor kazanmak istiyor. Haftanın ilk maçında Pertevniyal Gençlikspor’u mağlup eden Afyon Belediye bu maçı da kazanarak Cumartesi günü oynayacağı Akhisar Belediye maçına hazırlanacak. 8. sıradaki yerini korumak için kazanması gereken Afyon Belediyespor Basketbol takımı bu maçı kazanması halinde galibiyet sayısını 10’a çıkaracak.
İLK MAÇI MELİKŞAH ALMIŞTI
Afyonkarahisar’da ligin 4. haftasında oynanan maçta Deniz Atak antrenörlüğündeki Afyon Belediyespor maçı kaybetmişti. 27 Ekim’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Afyon Belediye Melikşah Üniversitesi maçını Afyon Belediye 73-80’lik skorla kaybetmişti.
MELİKŞAH’IN KARNESİ
Afyon Belediyespor’u bugün konuk edecek olan Melikşah Üniversitesi 20 maçta 8 galibiyet elde etti. 12 maçını da mağlubiyetle tamamlayan Melikşahlılar ligin 12. sırasında yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme