• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcular maçı uzatmalarda kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular maçı uzatmalarda kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Kayseri Temsilcisi MONDİ Melikşah Üniversitesi'ne konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ligin 4. hafta karşılaşmalarında uzatma dakikalarında rakibine mağlup oldu Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı MONDİ Melikşah Üniversitesi'ne konuk oldu. Maçın son periyodu hariç tüm periyotlarda önde tamamlamayı başaran Basketbolcularımız son periyotta rakibin eşitliği yakalamasına karşı koyamadı. Uzatma dakikalarında da [&hellip]

Basketbolcular maçı uzatmalarda kaybetti

Kayseri Temsilcisi MONDİ Melikşah Üniversitesi’ne konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ligin 4. hafta karşılaşmalarında uzatma dakikalarında rakibine mağlup oldu

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı MONDİ Melikşah Üniversitesi’ne konuk oldu. Maçın son periyodu hariç tüm periyotlarda önde tamamlamayı başaran Basketbolcularımız son periyotta rakibin eşitliği yakalamasına karşı koyamadı. Uzatma dakikalarında da rakip öne geçerek farkı açtı ve Basketbolcularımız farkı 4’e indirdi fakat öne geçemedi. Basketbolcularımız maçın sonunda 95-91’lik skorla mağlup oldu.
ÖNDE TAMAMLADIK
Maça iyi başlayan Afyonkarahisar Belediyespor ilk periyotta 8 sayı farkı yakaladı. Periyot sonunda ise Melikşah Üniversitesi farkı 2 sayıya kadar indirdi. İlk seti 20-22 önde tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor ikinci periyoda üstün başladı.
FARK AÇTIK
İkinci periyotta farkı 11 sayıya çıkarmayı başaran Basketbolcularımız rakibine karşı ilk yarıda farklı üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarıda rakibine fazla sayı imkanı vermeyen Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 36-47’lik skorla ilk yarıyı önde tamamladı.
FARKI KORUDUK
İkinci yarının ilk periyodunda aradaki farkı korumaya çalışan Basketbolcularımız rakibinin sayı üretmesine engel olurken, sayı üretmekte de zorlandı. Üçüncü periyot yine Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımının 58-67’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
SAYI ÜRETEMEDİK
Son periyotta rakibinin sayı üretmesine engel olamayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı da sayı bulmak için yaptığı hücumlardan da eli boş döndü. Melikşah Üniversitesi bulduğu sayılarla eşitliği yakalamayı başardı. Afyonkarahisar Belediyespor öne geçme şansını yakaladı fakat rakip Melikşah Üniversitesi yine eşitliği sağladı. Dördüncü periyot sonunda 82-82’lik eşitlik sağlanınca Afyonkarahisar Belediyespor ve Melikşah Üniversitesi uzatma dakikalarını da oynadı.
UZATMALARA YETEMEDİK
Uzatma dakikalarında önce öne geçen Melikşah Üniversitesi sonra da farkı açtı. Afyonkarahisar Belediyespor farkı kapatmak için uğraştı fakat aradaki farkı 4 sayıya kadar indirebildi. Maçın sonunda kazanan Melikşah Üniversitesi olurken sergilediği performans NBA Ligi’nde oynanan maçları anımsattı. Afyonkarahisar Belediyespor oynadığı oyunla iyi bir oyun çıkardı fakat maçın sonuna kadar direnemedi. 95-91’lik skorla kazanan MONDİ Melikşah Üniversitesi iki sıra yükselerek 3. sıraya yükseldi. Afyonkarahisar Belediyespor da 17. sırada kaldı.
BASKETBOLCULAR PERTEVNİYAL’E HAZIRLANIYOR
Kayseri’de oynanan karşılaşmanın ardından Afyonkarahisar’a dönen Basketbolcuları Cumartesi günü oynayacakları İstanbul temsilcisi Pertevniyal Basketbol takımı maçının hazırlıklarına başladı. Rakipleri karşısında galibiyeti planlayan Basketbolcularımız ilk galibiyeti şansını Melikşah Üniversitesi’ne kaptırdı. Pertevniyal maçında kazanarak ilk galibiyeti almak isteyen Basketbolcularımız bu sezon ligde kalmak için mücadele verecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme