Basketbolcular Kupa için yola çıkıyor

Afyon Belediyespor Basketbol takımı bugün sabah Denizli’ye gitmek için yola çıkacak. Federasyon Kupası’nda mücadele edecek olan Afyon Belediye lige hazırlıklarına kupadan sonra devam edecek 2015-16 sezonu Federasyon Kupası’na katılacak olan Afyon Belediyespor ligde bulunan 5 rakibi ile karşılaşacak. Afyon Belediyespor’un mücadele edeceği C Grubu’nda Pertevniyal, Melikşah Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Final Gençlik, Socarspor takımları bulunuyor. İLK [&hellip]

Basketbolcular Kupa için yola çıkıyor

Afyon Belediyespor Basketbol takımı bugün sabah Denizli’ye gitmek için yola çıkacak. Federasyon Kupası’nda mücadele edecek olan Afyon Belediye lige hazırlıklarına kupadan sonra devam edecek

2015-16 sezonu Federasyon Kupası’na katılacak olan Afyon Belediyespor ligde bulunan 5 rakibi ile karşılaşacak. Afyon Belediyespor’un mücadele edeceği C Grubu’nda Pertevniyal, Melikşah Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Final Gençlik, Socarspor takımları bulunuyor.
İLK MAÇ FİNAL GENÇLİK’LE
Afyon Belediyespor’un ilk rakibi Final Gençlik olacak. Final Gençlik’le Afyon Belediyespor’un oynayacağı ilk maçı yarın. Afyon Belediyespor’un maçı ise Pazartesi günü Socarspor ile oynanacak. Salı günü oynanacak olan üçüncü maçta ise Afyon Belediyespor’un rakibi Melikşah Üniversitesi olacak. Çarşamba günü dinlenecek olan Afyon Belediyespor Perşembe günü Acıbadem Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Cuma günü son maçına çıkacak olan Afyon Belediyespor, Pertevniyal ile mücadele edecek.
Basketbol takımının bugün sabah erken saatlerde yola çıkacağını belirten Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Sabah saat 08.15’de Afyonkarahisar’dan hareket edilecek diye plan yaptık. Bir aksilik olmazsa basketbolcularımız belirlenen saatte yola çıkacak ve Denizli’ye gidilecek. Bugün öğlen yemeğinden sonra akşam idmanı yapacak olan takımımız Pazar günü ilk maçına çıkacak. Federasyon Kupası’nda C Grubu’nda mücadele edeceğiz.” dedi.
“SALON’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”
Atatürk Spor Salonu’ndaki çalışmaların devam ettiğini bildiren Başkan Aydoğan, “Salon’u boşalttık ve cila, lamba takımları, tribünler ve çizgilerde düzenlemeler yapılıyor. Federasyon’un isteği doğrultusunda hakem giriş çıkışı için kullanılan bölüme ve misafir takımın giriş çıkış yaptığı bölüme körük yapılıyor. Ayrıca Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İl Temsilcisi Nadir Güzbey’le yaptığımız görüşmeler sonucunda basın mensuplarına yakışır şekilde, en iyi ve en güzel şekilde basın tribünü yapıyoruz. Giriş kapılarına yakın olan potanın altına basın tribünü yapıldı. Sahayı ve salonu en iyi şekilde gözlemleyebilecek bir yer seçildi. Basın tribününe kırmızı koltuklardan yapıldı. Basın tribününe şık durmadı yeni koltuk sipariş ettik onlardan gelecek.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme