• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcular ikinci galibiyetini aldı – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular ikinci galibiyetini aldı – Kocatepe Gazetesi

9 haftalık periyot sonunda ikinci galibiyetini İstanbul DSİ'ye karşı alan Afyonkarahisar Belediyespor bu galibiyetten sonra 18. sıradan 15. sıraya yükseldi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor 9. hafta müsabakalarında İstanbul DSİ'yi Atatürk Spor Salonu'nda ağırladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün şekilde performans sergileyen Basketbolcularımız maçın son anlarında çok zorlandı fakat maçı bırakmadı ve [&hellip]

Basketbolcular ikinci galibiyetini aldı

9 haftalık periyot sonunda ikinci galibiyetini İstanbul DSİ’ye karşı alan Afyonkarahisar Belediyespor bu galibiyetten sonra 18. sıradan 15. sıraya yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor 9. hafta müsabakalarında İstanbul DSİ’yi Atatürk Spor Salonu’nda ağırladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün şekilde performans sergileyen Basketbolcularımız maçın son anlarında çok zorlandı fakat maçı bırakmadı ve 87-83’lük skorla kazandı.
Maçın başında Raymond’un kazandığı hava ataşı sonrasında arka arkaya 7 sayı kaydeden Afyonkarahisar Belediyespor rakibi karşısında hemen farkı yakaladı. 7-0’lık skorda İstanbul DSİ Antrenörü Alp Burgul mola alarak gidişata etki etmek istedi. Afyonkarahisar Belediyespor taraftar desteğini de arkasına alarak ilk periyodu 21-10’luk skorla önde tamamladı.
İkinci periyotta oyundaki ağırlığını iyiden iyiye artıran Afyonkarahisar Belediyesporlu Basketbolcular farkı açmak için yaptığı hücumlarda başarılı oldu. ikinci periyodun sonunda 9 sayılık farkı bulan Basketbolcularımız soyunma odasına 43-34’lük skorla üstün gitti.
Maçın ikinci yarısında İstanbul DSİ oyuna biraz daha ağırlığını koymak istedi fakat bunu üçüncü çeyrekte pek başaramadı. Farkı azaltmaya yönelik yapılan hücumlarda Romano Kloof’un 3’lükleri ile farkı kapatan İstanbul DSİ üstünlüğe çok yaklaştı. Fakat Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımının yeni transferi Serdar ve başarılı oyuncularından Raymond İstanbul’un öne geçmesine izin vermedi. Üçüncü periyotta da Afyonkarahisar Belediyespor oyuna hakimdi ve 63-58’lik skorla İstanbul DSİ geride kaldı.
Son periyotta Kloof farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı. Fakat yine Afyonkarahisar Belediyespor takım olarak tekrar farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Maçın sonuna kadar Romano Kloof’un bulduğu 33 sayı takımına yetmedi. Takım halinde hücum yapan Afyonkarahisar Belediyespor sayıları paylaşırken 87 sayını 31’ini Raymond kaydetti. Son ana kadar seyir keyfi yüksek olan maçta Afyonkarahisar Belediyespor İstanbul DSİ’yi 87-83’lük skorla mağlup etmeyi başardı.

Bakmadan Geçme