Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcular heyecanını Müdür Yalçın ile paylaştı

Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu

Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol Takımı öğrencileri, Şube Müdürü Mustafa Günay, Okul Müdürü Ali Duman ve Beden Eğitimi Öğretmeni İzzet Barış Daloğlu eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti

 

Müsabakalar sonucunda İl Birincisi olan Yıldız Kızlar Basketbol Takımı öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a sağlanan imkanlar ve düzenlenen organizasyon için teşekkür ederek heyecanlı geçen il birinciliği müsabakaları üzerine sohbet etti.
Bölge müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecekleri için takıma başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Planlı, düzenli ve öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda gerçekleştirilen sportif faaliyetler akademik başarıyı olumlu yönde etkiliyor. İlimizde öğrencilerimiz birçok branşta düzenlenen okul sporları etkinliklerinde yeteneklerinin farkına vararak kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Öğrencilerimiz bireysel ve takım halinde elde ettikleri başarılarla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve ilimizin göğsünü kabartıyor. İl birincisi olarak Kütahya’da düzenlenecek bölge müsabakalarına katılma hakkı kazanan takımımıza başarılar diliyor turnuvalara katılan diğer takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Öğrencilerine hediye takdim etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti