• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcular çalışmalarını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular çalışmalarını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor sezon öncesinde yaptığı hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonu’nda ağırlık ve kuvvet çalışması yapan basketbolcular dün akşam saatlerinde Ankara DSİ ile hazırlık maçında karşılaştı Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor. AKÜ BESYO [&hellip]

Basketbolcular çalışmalarını sürdürüyor

Afyon Belediyespor sezon öncesinde yaptığı hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonu’nda ağırlık ve kuvvet çalışması yapan basketbolcular dün akşam saatlerinde Ankara DSİ ile hazırlık maçında karşılaştı

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor. AKÜ BESYO Spor Salonu’nda ağırlık ve kuvvet çalışması yapan basketbolcularda moraller yerinde. Marcus Hall ve Davıd Weaver’in de takıma katılmasıyla tam kadro çalışmalarını sürdüren Belediyespor dün akşam da Ankara DSİ ile hazırlık maçında karşılaştı.
Takım hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Basketbol Genel Menajeri Muhammed Doğan, “Yabancı-ların katılmasıyla takımımız tamamlandı. Kuvvet ve ağırlık çalışmaları için sabah idmanına AKÜ’ye gittiler. Akşam idmanı yerine Ankara DSİ ile hazırlık maçına çıktılar. Takımın idmanlarda genel durumu iyi, yüklemeler devam ediyor. Haftanın 6 günü idman yapıyoruz ve 3 gün çift idman yapıyoruz. Diğer 3 gün ise tek idmanla geçiyor” dedi.
BASKETBOLCULARIN İLK SINAVI
Afyon Belediyespor Basketbol takımı Ankara DSİ Spor ile ilk hazırlık maçına çıktı. Afyon Be-lediye’nin Ankara DSİ Spor’la oynadığı maçın detayları yarın gazeteniz Kocatepe’nin spor sayfasında yer alacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme