• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcular bugün sözleşme yenileyecek – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular bugün sözleşme yenileyecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbolcuları ve teknik ekibi gelecek sezon için bugün sözleşme yenileyecek Türkiye Basketbol 3'üncü Ligi'nde mücadelesini tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bugün gelecek sezon için sözleşme yenileyecek. Geçen sezon takımda forma giyen 6 basketbolcu ve geçen sezon takımı yöneten teknik ekiple anlaşmaya varıldı. Anlaşma sağlanan basketbolcular ve teknik ekiple bugün saat 14.30'da Belediye Meclis [&hellip]

Basketbolcular bugün sözleşme yenileyecek

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbolcuları ve teknik ekibi gelecek sezon için bugün sözleşme yenileyecek

Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi’nde mücadelesini tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bugün gelecek sezon için sözleşme yenileyecek. Geçen sezon takımda forma giyen 6 basketbolcu ve geçen sezon takımı yöneten teknik ekiple anlaşmaya varıldı. Anlaşma sağlanan basketbolcular ve teknik ekiple bugün saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda sözleşmeler yenilenecek.
YENİ OYUNCULAR GELECEK
Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın verdiği yetkiyle Afyonkarahisar’ın adını en iyi şekilde duyuracaklarını ifade etti. Aydoğan, “Başkanımız Burhanettin Çoban’ın bize verdiği yetki ve maddi imkanlarla Afyonkarahisar’ın adını Türkiye’ye en iyi şekilde duyuracağız. Basketbol takımı için şuanda görüştüğümüz oyuncular var. Onlarla da anlaşma sağladığımız zaman sözleşme imzalayacağız. Yani yeni sezon için hazırlıklarımız var ve yeni oyuncular da gelecek.” ifadesini kullandı.
TAMER HOCAYLA ANLAŞTIK
Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Tamer Çamlıbel ve Yardımcısı ile yeniden anlaşıldığını belirten Aydoğan, “Tamer hocamız ve yardımcısı şuanda bazı oyuncularla görüşüyor. Onlarında hazırlıkları tamamlandığı zaman voleybolcularla da sözleşme töreni yapacağız.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme